Sport » Futsal

Kiütötte ellenfelét az SK

Tizenkét gólt rámolt be jóval gyengébb ellenfelének a Székelyudvarhely SK: Szőcs László és társai laza edzőmeccset játszottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk-0101
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. szeptember 24., 20:35
1 hozzászólás. 

A Brassó-Keresztvári Inter együttese tavaly is a bajnokság pofozógépének számított, s ezt a státusukat idén sem hazudtolták meg: a Péter – Kovács, Szabó, Szőcs, Miklós kezdőötösnek mindössze 44 másodpercre volt szüksége, hogy bevegye a vendégkaput, Szőcs László lőtt a hálóba.

Nyolc perc alatt további ötöt rúgott az SK, Albert István edző már ekkor sűrűn cserélgette a játékosokat a pályán, Szőcs, Biró Attila kétszer, majd Birtalan is eredményesek voltak. Félig telt meg csak a sportcsarnok, de látványos megoldásoknak, góloknak tapsolhatott a közönség.

Némi meglepetésre a 9. percben a vendégek találtak egy gólt, de utána ismét rákapcsoltak az udvarhelyiek, főleg a Szőcs-Szabó duó volt elemében – a találkozó leglátványosabb gólját előbbi szerezte, három perccel az első félidő vége előtt egy szabadrúgást követően elemi erővel bombázott a felső lécre, a labda onnan vágódott a kapuba.

A játékrész utolsó perceiben Kovács Ákos alkotott maradandót, az ő két találata után, nyolcgólos előnnyel mentek pihenni a csapatok.

sk-0135

A második félidőben még annyit sem kellett várni az első gólra, mint az elsőben: a 23 másodpercben Birtalan érkezett jól Szabó beadására, majd ismét Szőcs László varrta be erővel a jobb alsóba a játékszert.

A brassóiaktól Sütő Attila szintén ritka szép góllal mattolta Réti Norbertet (a második félidőben végig ő védett, két elképesztő bravúrt is bemutatott), de közben egyre többet voltak az SK fiatalabb játékosai (Jakab Tamás, Bodor Lóránt, Pál Róbert és Ozsváth Arnold) a pályán: ők gólt szerezni nem tudtak, ezt Kovács tette meg ismét egy kipattanó után.

Egy ilyen meccsen azonban be lehet vetni a tapasztalatlanabb játékosokat, hiszen itt csak az volt a tét, hogy az „edzőmeccset" sérülés nélkül lehozza a csapat, s közben élesben is begyakoroljon olyan taktikai variációkat, amelyek hasznosak lehetnek az erősebb ellenfelek ellen is.

Albert mindenkinek lehetőséget adott, hiszen az eredmény fél percig sem forgott veszélyben, az SK félgőzzel nyerte az új idény első hazai mérkőzését.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 2. forduló

Székelyudvarhely SK-Brassó-Keresztvári Inter 12-4 (9-1)

Gólszerzők: Szőcs László (1., 7., 17., 23.), Biró Attila (6., 8.), Birtalan Barna (8., 21.), Szabó Zsolt (16.), Kovács Ákos (17., 20., 37.), illetve Dovleag (9., 30.), Sütő (24.), Pîrvu (38.)



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
elyke75
2012-09-25 15:55:56
szép volt fiuk

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."