Sport » Futsal

Nem focizhatnak a körzetiben az SK-sok

A Székelyudvarhely Sport Klub-vereségek nem maradtak megszorítások nélkül a teremlabdarúgó-együttesnél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, szőcs lászló, székelyudvarhely sk
Szőcsnek (is) ki kell hagynia a hétvégi rangadót.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. október 25., 16:01
1 hozzászólás. 

Visszafogott játékkal egymás után két vereséget könyvelhetett el a tavalyi bronzérmes a futsal 1. Ligában, így hat forduló után lecsúszott a negyedik helyre. Főképp a hazai környezetben mutatott gyenge teljesítményt nem nézte tétlenül a klubvezetés.

Kedden gyűlést tartottak, ahol a sportolóknak vázolták, nem játszhatnak párhuzamosan a nagypályás focibajnokságban, valamint a teremlabdarúgó pontvadászatban. Köztudott, hogy majd minden SK-játékos futballozik valamelyik, az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő gárdában.

Portálunk megkeresésére az SK vezetőségének részéről Molnár Miklós elmondta: „Mindaddig, amíg az SK-játékosok körzeti bajnokságban való szereplése nem ment a csapat rovására, engedélyeztük a játékukat. Az utóbbi időben viszont azt láttuk, hogy egyeseknek szinte fontosabb volt a körzeti bajnokságban szerepelni, mint az SK-ban. Ezt az áldatlan állapotot szüntettük meg a keddi döntésünkkel. A játékosokkal nyáron aláírt szerződésekben nem csak jogok, hanem kötelezettségek is szerepelnek".

Ennél a résznél a dokumentum tartalmazza, hogy a sportolónak tudása legjavát kell nyújtania, megtartja az öltözői titkokat, betartja a belső rendszabályzatot, illetve, hogy más együtteseknél csak a klub írásos beleegyezésével szerepelhet.

szabó zsolt, futsal, székelyudvarhely sk

Molnár arra a kérdésre, hogy mi várható, amennyiben valamelyik teremlabdarúgó nem tartja be ezen megállapodást, így válaszolt: „Bízom benne, hogy a játékosok belátják a döntés jogosságát. Nem a körzeti csapatok ellen, még csak nem is ellenük, hanem az SK érdekében történik mindez. A játékosoknak az lenne a dolguk, hogy az elkövetkező időszakban bebizonyítsák nekünk: feloldhatjuk a jelenleg érvényben levő tilalmat. Amennyiben nem ez történik, a Román Labdarúgó Szövetség alapszabályzatának előírásai szerint fogunk eljárni".

A legérzékenyebben az Udvarhelyi Sportingot éri ezen intézkedés, mert négyen (Péter Róbert, Demény Norbert, Szőcs László és Miklós Sándor) játszanak a körzeti tavalyi második helyezettjénél. Szabó Zsolt a Farcád, Csíki Dénes a Nagygalambfalva, Kovács Ákos a Betfalva, Képíró Róbert a Szentlélek, Birtalan Barna a Malomfalva játékosa.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pippo
2012-10-26 00:53:20
Morgó
Ez mind OK, csak akkor lett volna fair, ha a bajnokság előtt születik ez a döntés az SK vezetősége részéről...akkor a Sporting is vagy más csapat is leigazolhatott volna még más játékosokat...csak amint az iménti példa is mutatja az SK vezetősége most is mint szokás szerint, soha nincs a helyzet magaslatán...vagy akár Molnár úr is mehet helyettük játszani a körzetibe, hát ha tudja valamelyik játékost pótolni :)))))

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."