Sport » Futsal

Kiesett a címvédő, erre inni kell

Spanyolország nem tudta legyőzni Chile válogatottját, mehetnek haza. Kell ingyen sör?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

ujratoltve
A G. Music Pubban ma is együtt meccsezhetünk
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 19., 14:19
3 hozzászólás. 

 

Nagyszerű mérkőzéseknek voltak tegnap tanúi a brazíliai világbajnokságot követő focirajongók. Mi a portálunk, valamint a Príma Rádió által közösen szervezett meccsnézésen követtük a B csoport második fordulójának az eseményeit.

Szájtátva néztük a G. Music Pubban, ahogy Hollandia megizzad Ausztrália ellen, később azon csodálkoztunk, hogy a világbajnoki címvédő Spanyolország villámbúcsúzik a brazíliai eseménytől.

Spanyol gyász, horvát öröm

Este hét órakor az Ausztrália–Hollandia mérkőzést rendezték, melyen mindenki egy sima holland győzelmet várt. Ennek ellenére nagyot kellett küzdeniük Robbenéknek, hogy győztesen hagyják el a játékteret. A hollandok szerezték meg a vezetést, a kenguruk fordítottak, de mégsem sikerült begyűjteniük a három pontot. Volt erejük a hollandoknak is megfordítani az állást, 3–2-re nyerték meg a találkozót. Az ausztráloknak ez a biztos kiesést jelentette.

A találkozót követően a spanyolok készültek sorsdöntő mérkőzésre. Továbbjutás szempontjából csak a győzelem lett volna az elfogadható eredmény számukra, ennek ellenére most is beleszaladtak egy csúnya vereségbe. A dél-amerikai csapat 2–0-ra verte őket, ezzel a vb eddigi legnagyobb meglepetését könyvelhettük el, kiesett Spanyolország, az ausztrálok elleni találkozó után pedig hazautazik.

Éjszaka 1 órakor a horvátok Kamerun együttesét fektették két vállra. A sokáig emberhátrányban játszó afrikaiakat 4–0-ra sikerült legyőzniük, ezzel életben tartották továbbjutási esélyüket az A csoportból. A harmadik fordulóban Mexikó ellen a győzelemre van szükségük, hogy biztosan tovább lépjenek a csoportból. Kamerun is hazautazik a Brazília elleni találkozó után.

Tippeljen a sörért

Ma este portálunk a Kolumbia–Elefántcsontpart mérkőzésről jelentkezik élő, szöveges közvetítéssel a G. Music Pubból, este 10 órakor sorsdöntő találkozót nézhetnek meg az érdeklődők, a vereséggel kezdő Anglia és Uruguay játszik. Éjszaka 1 órakor a Japán–Görögország lesz műsoron. A mérkőzések előtt ma is tippszelvényeket osztunk ki, a pontos eredményt eltalálókat a G. Music Pub sörökkel jutalmazza. Az uh.ro tippversenyén se felejtsék el megtenni tippjeiket, hiszen a világbajnokság után a Sarki Adidas jóvoltából értékes nyereményeket vihetnek haza a legtöbb pontot gyűjtő játékosok, valamint a G. Music Pub is egy 50 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazza a nyertest.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
John0501
2014-06-19 20:12:11
Kutya, én már (remélem)most nyertem egy sört, pedig tippszelvényt sem töltöttem ki az általad reklámozott helyiségben :) A kenguruk csak egyszer vezettek a hollandusokkal szemben, az általad, a fentiekben leírt: "A kenguruk kétszer is vezettek a mérkőzésen, de mégsem sikerült begyűjteniük a három pontot." mondat nem feltétlenül fedi az igazságot. :) OK, elismerem, Persie-ék piszok nehezem nyertek, de a az auszik csak egyszer vezettek. Majd bejelentkezem a sörömért, a márkáját választhatom? :)
avatar
John0501
2014-06-19 20:31:15
Elnézést (nem célom agyonszpemmelni a kommenteket), de csak most vettem észre, hogy az inkriminált cikket nem Kutya írta :) Akkor Sinka Levi lóg egy sörömmel, nem K. Zoli :)
avatar
bence
2014-06-20 13:41:03
re:
avatar
John0501
Elnézést (nem célom agyonszpemmelni a kommenteket), de csak most vettem észre, hogy az inkriminált cikket nem Kutya írta :) Akkor Sinka Levi lóg egy sörömmel, nem K. Zoli :)


Na, úgy-e milyen könnyű ''elnézni'' a dolgokat? :) De azért a sör még jár!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."