Sport » Futsal

Elmaradt a meglepetés, pedig megtehette volna az FK

Csodálatos első félidőt produkált az FK, viszont a második játékrészben a vendégek voltak jobbak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

DSC 0075
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. december 02., 20:43
0 hozzászólás. 

A kilencedik fordulóból elhalasztott meccset pótolta be a két csapat, de a válogatottakkal teletűzdelt Temes megyeiek elleni meccs sem hozott telt házat. Az FK már az elején jelezte Szőcs László révén, hogy komolyan veszi a meccset, a válogatott Lupuval, Florin Mateijel és Iancuval (Al-Ioani eltiltás miatt a lelátón ült) és szerb, valamint horvát idegenlégiósokkal (Rakic, Janic, Jovanovic) érkező Informatica hiába irányította a játékot, öt perc alatt bekapta az első gólt: Szécsi és Szőcs László gyönyörű összjátéka után utóbbi ballal lőtt a jobb sarokba.

CSC 0183Sort cseréltünk (a Szőcs Lóránt, Csoma Ferenc, Dániel, Miklós négyes jött a mezőnybe), Dániel növelhette volna az előnyt, de ziccerben mellélőtt. A következő sorcsere után nem sokkal Birót vágta fel Janic, Stroe játékvezető nem, Deca viszont sárgát adott a szabálytalankodónak, ám ezt a közönség sem hagyta szó nélkül. Egy akciót megúsztunk kapufával, viszont a 13. percben egy szenzációs Csoma-Szőcs Lóránt-Szécsi akciónál utóbbi volt a befejező, 2-0 ide!

DSC 0144

A vendégek kétszer ismét kapufát lőttek, ám három perccel a vége előtt Szőcs László középre lőtt labdáját Szécsi tolta a rövidbe – csúcsformában játszott az FK. Ezt követően még két százszázalékos ziccert hagyott ki a csapat, 5-0 lehetett volna. Ehelyett jött Dobre, egy szöglet után kapásból szépített.

DSC 0125

Fordulás után Lupu kezezése borzolta a kedélyeket, Csoma kétszer is a sorfalba lőtt a hatosról. Pontosabbak lettek a vendégek, több lövés ment Klein kapujára, ezeket védte, de indításai rendre rosszak voltak. Aztán a 27-ben ő is tehetetlen volt, egy kipattanó után Călugăreanu lőtt a léc alá.

DSC 0151

Egy perc múlva Szabó faultolt, a megítélt szabadrúgást Matei a kapuba küldte, de már ekkor a biztonságiak kellett megfékezzenek néhány szurkolót. A hangulat fokozódott, amikor Matei izomhúzódás miatt a földre került, s a játékvezetők az FK akciójánál megállították a játékot.

DSC 0174

Matei nem állt vissza, de csapata szerencsés volt és jobban is játszott: előbb Rakic tűzte rá jó 15-ről, a labda a kapufáról pattant be, majd Lupu adott jó passzt Călugăreanunak, aki most sem hibázott, már 3-5 volt az állás. Kapust cseréltünk, majd vészkapusra váltottunk, de ez sem működött, Szabó elveszítette, Rakic büntetett.

DSC 0197

Szécsi egy kapufa után lőtt egy gólt is ebben a helyzetben, de a vendégek mindvégig szervezetten, jól védekeztek, nem tudta feltörni az FK a védelmüket. Sőt Szabónak kapus módjára kellett védenie. Tizenhárom másodperccel a vége előtt Lupu a saját alapvonala elől emelt az FK kapujába, ezzel mindnennek vége volt. Az első félidei játékot sajnos nem követte hasonló, az Informatica kulcsemberei pedig eldöntötték a meccset.

A következő fordulóban a Dévai Autobergamo ellen játszik az FK idegenben, de ez már csak januárban lesz, a bajnokságot akkor folytatják. Az FK a hetedik helyen zárta az őszt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló, elhalasztott mérkőzés

FK Székelyudvarhely–Temesvári Informatica 4–7 (3–1)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 800 néző. Vezették: Deca Daniel (Brăila) és Stroe Gabriel (Bukarest)

Gólszerzők: Szőcs László (5.), Szécsi (13., 17., 33.), illetve Dobre (19.), Călugăreanu (27., 31.), Fl. Matei (28.), Rakic (30., 32.), Lupu (40.)

FK: Klein – Biró, Szécsi, Szabó, Szőcs László. Csere: Péter (kapus), Szőcs Lóránt, Csoma Ferenc, Dániel, Miklós, Kovács. Edző: Jakab Zoltán.

Informatica: Vlad Iancu – Florin Matei, Călugăreanu, Janic, Rakic. Csere: Lupu, Dobre. Edző-játékos: Lupu Robert.

Sárga lap: Szabó, Kovács, Klein, Dániel, illetve Janic, Călugăreanu, Dobre.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."