Sport » Futsal

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora gólkülönbséggel sem nyert még senki idén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Resicabanya
FK-Resicabánya, fotó: képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. november 13., 13:35
0 hozzászólás. 

Már előzetesen lehetett sejteni, hogy nem a vasárnap esti lesz az FK Székelyudvarhely legnehezebb mérkőzése idén, hiszen az a Resicabányai Muncitorul érkezett a Sportcsarnokba, amely addigi mérkőzésein mindössze tizennyolc gólt rúgott, és hatvanhármat kapott, illetve súlyos anyagi gondokkal is küszködik a csapat.

Ennek megfelelően csupán nyolcan voltak bevethetőek a resicaiak. A pályán nem is történt meglepetés azon kívül, hogy a Muncitorul szerezte meg a vezetést. Ezen és Miklós öngólján kívül a mérkőzés végén is lőttek egy-egy szépítő találatot, ezzel szépen keretbe foglalva teljesítményüket.

Ami az FK-t illeti, 15-öt vágtak a félidőig, amit a második játékrészben további kilenccel fejeltek meg, így kialakítva a 24-3-as végeredményt. Az FK az idény legtöbb rúgott gólját érte el egy mérkőzésen ezzel a diadallal, és ez számít a szezon legnagyobb arányú győzelmének is.

Az udvarhelyiek a tabella második helyét foglalják el, ugyanannyi pontjuk van, mint a bajnokságot vezető dévaiaknak, de a gólkülönbség utóbbi javára dönt a pontvadászatban.

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Youtube és Facebook csatornáján:

A gólok szinte percenként potyognak a mérkőzésen, Mánya Szabolcs például két perc alatt szerzett mesterhármast. Ő öt gólt termelt a meccs végéig, Hadnagy és Bíró négyet-négyet, Miklós hármat, Kanyó, Boda és Gálfi kettőt-kettőt és egy-egy góllal Szőcs és Csala is hozzájárult a huszonnégyhez. Utóbbi első találatát szerezte az FK-ban.

Az udvarhelyiek a következő fordulóban is hazai pályán játszanak, november 19-én, vasárnap 18 órától a Jászvásári Poli vendégeskedik a Sportcsarnokban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."