Sport » Futsal

Nem marad Udvarhely futsal csapat nélkül

Az SK helyzete továbbra is kérdéses és napról napra kisebb az megmaradás esélye, de nem maradunk csapat nélkül. 2.Ligás csapatot indít az Infopress SE.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_skcityus0318
Futsal_skcityus0318
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND, SZASZA
2010. augusztus 18., 13:00
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi SK már a 2009-2010-es szezont is bizonytalan körülmények között zárta: a játékosok több mint fele akkor már hónapok óta nem kapott fizetést. A helyzet azóta sem látszik változni, pedig az idény már nagyon a nyakunkon van. A klub vezetősége egyébként benevezte az SK-t az idei bajnokságba, ami véleményük szerint hatalmas ellenszélben történt meg. Terveik szerint megvárják a 23-i sorsolást, és „ha addigra sem változik a polgármester és a hivatal hozzáállása, akkor nem indítják a csapatot".

A történet érdekessége, hogy az SK játékosai közül többen ígérkeztek vagy már igazoltak el más csapathoz. A pénz és játékos nélkül maradó Sportklubbal kapcsolatosan jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor lesz-e Udvarhelynek futsal csapata. A válasz: igen. Igaz nem 1. Ligás teremlabdarúgó csapat, de úgy néz ki, az Infopress Sportklub csapata idén a 2. Ligában próbálja meg szerencséjét. A javarészt régi SK-s tagokból és sportszerető egyénekből álló csapat bővülni látszik az SzFC és más csapatok kereteiből is. A csapatról hamarosan részletesebben is beszámolunk oldalunkon.

Mindenképp sajnálatos, hogyha egy jól megérdemelt helyről kiesünk, de jó hír, hogy a szurkolók idén sem maradnak csapat és helyi érdekű mérkőzések nélkül.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."