Sport » Futsal

Az SK nyerte az udvarhelyi kupameccset (fotógaléria)

A két udvarhelyi teremlabdarúgó csapat kupameccsén az első Ligás Székelyudvarhely SK legyőzte a másodosztályú Infopress SE-t kedden este a Rákóczi Centerben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

2011_Sport/Futsal/1018_sk_ipse
2011_Sport/Futsal/1018_sk_ipse
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. október 18., 22:33
0 hozzászólás. 

A Román Kupa nyolcaddöntőjének kezdő sípszavánál a Tarcsafalvi – Mihály L., Román, Gergely, Gagiu ötös nézett szembe a Péter R. – Mihály Z., Szőcs Lóránt, Csoma, Szabó felálással, s utóbbiak már a második percben vezetést szereztek Szabó révén, majd sorozatban lőtték a gólokat, a szünetre ötig jutottak. Az IPSE is összehozott néhány helyzetet, Botorok János edző-játékos a kapufát is eltalálta, de a játékrész egyértelműen az SK-é volt.

Fordulás után rögtön góllal nyitott az IPSE, egy ellentámadás után Gergely passzát Gagiu értékesítette. Majd egy gyors gólváltás következett, Mihály találata után Román Levente lőtt a léc alá, s a pirosmezesek egyre jobban belejöttek a játékba: Péter Botond távoli lövése az alsó sarokban akadt meg, de az SK is rendre lőtte a gólokat.

Gergely egyéni akcióból szerzett szép gólt, majd az utolsó percekben mezőnyjátékosra cserélte a kapust az IPSE – Doltea kihasznált egy hibát, s ezzel le is járt a mintegy százötven néző előtt lejátszott mérkőzés. Az SK magabiztosan a kezében tartotta a meccset, az IPSE pedig a második félidőt döntetlenre hozta.

A mérkőzésen a kispadon helyet foglaló játékosok is mind lehetőséget kaptak. Az IPSE a másodosztályú bajnokságban a hétvégén Marosvásárhelyen játszik újabb turnét, az SK október 25-én, kedden hazai pályán fogadja a bajnok Marosvásárhelyi City Us-t.

Román Kupa, nyolcaddöntő:
Székelyudvarhelyi Infopress SE-Székelyudvarhely SK 4-9 (0-5)

Gólszerzők: Gagiu (21.), Román (24.), Péter B. (30.), Gergely (36.), illetve Szabó (2.), Doltea (7., 40.), Mihály Z. (13., 24.), Jakab (18.), Mitra (20.), Bíró (27., 33.)

Fotók: Kakasy Botond




0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."