Sport » Kézilabda

Győzőtt a Székelyudvarhelyi KC

A kézilabda Férfi Nemzeti Liga, 21. fordulón megtörte vereségi sorozatát a KC, és magabiztosan verte a Kolozsvári U-t.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

IMGP5783
IMGP5783
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 20., 21:17
0 hozzászólás. 


Hazai pályán fogadta a Kolozsvári U csapatát a Székelyudvarhelyi KC. A mérkőzés pikantériáját az adta, hogy a kolozsvári csapat vezető edzője, Constantin Ştefan két és fél évig volt a KC edzője is, illetve a vendégek kapusa, Szabó is több évig védett a KC-nál.
Jó ritmusban kezdték a hazaiak a mecset. A kimért és megfontolt védekezést eredményes ellentámadások követték. A KC-s fiúk olyan tempót diktáltak, amit a Kolozsvár U nem tudott felvenni. Amire a vendégeknek sikerült büntetőből bedobni első góljukat, addig a hazaiak már a negyediknél jártak. Előnyüket nem csak megőrizni sikerült a félidő végéig, hanem növelni is: 16-7-el mehettek a szünetre.

IMGP5804


A második félidő is hasonlóan telt, viszont a bírák egyre sűrűbben osztogatták a kétperces kiállításokat, így az U többször is emberelőnybe került. Az 51. percre sikerült felzárkózniuk a vendégeknek, a KC ugyanis 5 percig egyetlen gólt sem szerzett (22-20). A majdnem teltházas csarnok folyamatosan biztatta a hazaiakat. El kellett a biztatás, mert utóbbi két meccsüket is a hajrában vesztették el. Ezzel ellentétben most az 56. perctől keményen belehúztak, és egymás után jöttek az eredményes támadások. A hazaiak egyértelműen és megérdemelten verték meg a vendégcsapatot, végeredmény 28-24.

Kézilabda Férfi Nemzetei Liga, 21. forduló
Székelyudvarhelyi KC – Kolozsvári U Transilvania 28-24 (16-7)

Gólszerzők: Ferenci Botond, Mihalcea Andrei 5, Frăţilă Eugen 5, Rusia Vladimer 7, Milutin Lucic 2, Daninfeld Gabriel, Mino Matus, Cosmin Liberţ, Marcseta Mirko 5, illetve Raul Marian 2, Andrei Grasu 6, Vlăduţ Vlad 3, Nikola Stojcsevski 3, Radu Lazăr, Tudor Marta 2, Mirko Milosevics 6, Mihai Busecan.

A forduló további eredményei és a táblázat megtekinthető a sporteredmények kategóriában.






0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."