Sport » Kézilabda

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a Székelyudvarhelyi Szejke SK kézilabda együttes.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
szejkesk torda 06

Döntetlen a kézisek harmadik meccsén

Végig kiélezett találkozón 22–22-es döntetlent...

segesvar szejkesk 1
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. október 13., 08:16
0 hozzászólás. 

Pénteken délután a férfi kézilabda A-osztály negyedik fordulójában Segesváron lépett pályára Székelyudvarhely másodosztályos férfi kézilabda csapata. Ezen a héten ez már a második idegenbeli találkozója volt Sipos Lóránt együttesének. Kedden, a harmadik fordulóban Szebenben értek el 22–22-es döntetlent.

Jól kezdte a találkozót a Szejke SK, az első tíz percben irányította a játékot és vezetett. A hazaiak azonban nem szakadtak le, és negyedórányi játék után egyenlítettek, majd át is vették a vezetést. Az udvarhelyiek sem hagyták, hogy ellenfelük meglépjen az eredményjelzőn, nagyon szoros első félidőt láthatott a Radu Voina sportcsarnokba kilátogató mintegy 350 szurkoló.

segesvar szejkesk 2

A játékrész végére azonban több hiba becsúszott a vendégek játékába: elhibázott hetes, lépéshibák. A hazaiak mehettek háromgólos előnnyel pihenni (16–13).

A második félidőben sokáig tartotta előnyét a hazai csapat, az udvarhelyieknek csak az 51-ik percben jött össze az egyenlítés (24–24). Megfordítani azonban már nem tudta az eredményt a Szejke SK, így két góllal, 28–26-ra győzött a rutinosabb, összeszokottabb Segesvári VSK.

segesvar szejkesk 5

Legközelebb kupameccsen, a Krajova otthonában szerepel a Szejke SK. A találkozót jövő csütörtökön rendezik. A pontvadászatot október 21-én Nagybánya II. ellen folytatja az udvarhelyi csapat.

Férfi A-osztályos bajnokság, D-csoport, 4. forduló

Segesvári VSK–Székelyudvarhelyi Szejke SK 28–26 (16–13)

Szejke SK: Orbán Sz. (9 védés / 15 kapott gól) – Buguleț 6 (1), Komporály 6, Kopacz, Fekete 3 (2), Kónya 2, Szász Előd 3. Csere: Jobb (4/10) – Pál Szilárd 1, Tăuțean 3, Jére, Váradi 1. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc.
Hétméteresek: 4/2 ill. 6/4.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."