Sport » Kézilabda

Óriási csatában nyert az SzKC

Hazai pályán a tavalyi kupagyőztes Steaua csapatát fogadta az udvarhelyi férfi kézilabda együttes.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-steaua2
szkc-steaua2
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. szeptember 13., 06:51
0 hozzászólás. 


A Nemzeti Liga második fordulójában is kemény ellenféllel kellett szembenézzen az SzKC. Az első játéknapon Konstancán kapott csúfos vereséget, itthon viszont javítani tudott. Körülbelül 1.500 ember nézte helyszínről a Steaua elleni találkozót.

szkc-steaua5

Nehezen indult be a gólgyártás. Marko Marcsetanak jól sikerült a visszatérése, az első udvarhelyi gólt ő szerezte. Öt perc játék után kettővel vezettek a mieink, de a következő öt percben rengeteg hibát elkövetve a KC került ugyanilyen hátrányba. Egy ideig fej-fej mellett haladva meneteltek, egyik sem maradt le a másiktól, de szünetig sikerült az udvarhelyieknek négy ponttal elhúzniuk. (14-10)

szkc-steaua3

Rettentő rosszul kezdte a második játékrészt a hazai együttes, a Steaua öt perc alatt ledolgozta hátrányát. Egy ideig megszűnt létezni a koncentráció a mieinknél, a kapufa sem volt velünk, húsz perc alatt Laufceac kapuját háromszor vették be Constantin Ștefan tanítványai. Tíz perccel a meccs vége előtt ötgólos hátrányba került az SzKC. Ezután két minutum alatt majdhogynem kiegyenlítettek, de a bukaresti katonacsapat ekkor még állni tudta a sarat. Az 54. percben Ferenczi Botond pirosat kapott, miután lerántotta Răpciuga Mariant (a tavaly az SzKC-nál játszott, de átigazolt és ezen a találkozón nem tudta kontrolálni magát, minden gólja után beordított Constantin Ștefannak).

szkc-steaua4

Felpörögtek az események a végére, másfél perc volt hátra a találkozóból, de eggyel még mindig vezettek a fővárosiak. Kiegyenlített a KC, majd a vendégektől Șania hibázott, hetesét védte a jó formában levő Bârză, ellentámadásból Rusia megszerezte a győztes találatot.

Nagyszerű mérkőzésnek lehettek szemtanúi, akik szombat este kilátogattak az udvarhelyi sportcsarnokba. Nehezen nyert a Székelyudvarhelyi KC, de egyik legnagyobb ellenfelét meg tudta verni az őszi szezonban. Constantin Ștefan legénysége a következő fordulóban a Brassói Rom Cri vendége lesz (két hét múlva).

Székelyudvarhelyi KC – Bukaresti Steaua MFA 26-25

Gólszerzők:
Mihalcea 8, Tálas 4, Frățilă 3, Rusia 3, Matus 2, Răpcigă 2, Marcseta 2, Ferenczi 1, Liberț 1, illetve Georgescu 8, Șania 7, Vijadinovics 3, Răpicugă Marian 4, Saulescu 1, Dinescu 1, Antoniu 1.

Hetesek: 3/2, illetve 5/4
Kiállítások: 8 és 8 perc.
Piros lap: Ferenczi Botond (SzKC).

Az eredmény alakulása: 5. perc 2-0, 10.p 2-4, 15.p 5-5, 20.p 8-7, 25.p 10-8, 30.p 14-10, 35.p 15-14, 40.p 16-17, 45.p 17-19, 50.p 17-22, 55.p 22-23


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."