Sport » Körzeti

Hat meccsre letiltották a lövétei focipályát

Leütötték a partjelzőt, leköpték a játékvezetői triót másfél hete Lövétén a körzeti labdarúgómeccset követően. Megkapták a büntetésüket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

lovete foci
Fotó: archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. október 15., 16:09
4 hozzászólás. 

Először kellett összeülnie az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság fegyelmi bizottságának ebben az idényben a Lövéte–Farkaslaka (0–1) találkozón történt incidensek miatt. Az összecsapást a hetedik játéknapon rendezték.

A lefújást követően a hazaiak küldötte a pályára rohant, ahol brutális mozdulattal leütötte Sárkány János partjelzőt. Az indulatok ezt követően sem csillapodtak, az öltözőben is számon kérték a bírókat, a nézők közül páran le is köpték őket.

A játékvezetői trió távozásakor a sportlétesítmény kapuját bezárták, így egyiküknek ki kellett szállnia az autóból, hogy kinyissa azt. Ekkor egy szurkoló kinyitotta a személygépkocsi ajtaját és néhányat még behúzott Sárkánynak.

A bizottság meghallgatta a feleket, majd azt a döntést hozta, hogy a lövétei csapat a soron következő hat hazai mérkőzését nem játszhatja hazai környezetben, legalább 15 km-es távolságra kell mennie a községtől, ugyanakkor Balázs Attila delegátust egy évre eltiltották. A csapatnak 400 lejes pénzbüntetést is be kell fizetnie.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szabibarca
2013-10-15 19:03:00
Gondolom hogy a bizottság azt is figyelembe vette hogy a "tisztelt" játékvezetők beismerték hogy szemet hunytak egy kezezés felett és a beintett lesre (ami nem volt az), azt a magyarázatot adták hogy lemaradtak a helyzetről.....érdekes hogy Sárkány az azelötti fordulóban is 10 perccel a mérkőzés lefujjása után mert lemenni a pályáról....semmiképp nem vele lehet a gond ugye?....ez már röhejes...
avatar
s.magor
2013-10-15 21:59:54
Lövéte megérdemelte, ez kétségtelen, akármit is mondasz, tisztelt szabi...
avatar
lala
2013-10-15 23:15:12
A meccs lefujasa utan tortentekert a buntetes jogos - Balazs Attilat akar egy eletre eltilthatnak a palya kozelebol, mert csak a balhet keresi -, de a birok munkajat is neha illene kiertekelni es akar oket is buntetni, amikor teves iteleteikkel radikalisan befolyasoljak egy-egy meccs kimenetelet.
avatar
persze
2013-10-16 09:21:07
mindegy ki a hibas, teljesen nyomorek modon viselkedett m9ndenki aki kopkodott utott. embertelen. ez kell nekunk...parasztokkal autonomia. szegyeljek magukat...ezek a sportkedvelo emberek... gozuk nincs a sportrol!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."