Sport » Körzeti

El sem kezdődött, de már egy csapat kiállt a bajnokságból

Több helyről is megerősítették, hogy egy csapat nem indul el a körzeti bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

kobatfalva korondifi 2
Vsasárnap csak az egyik korondi csapat lépett pályára. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 01., 15:53
0 hozzászólás. 

Hétvégén kezdődik az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság 2016-2017-es idénye. A csapatok benevezése után a szervezők a menetrendet is elkészítették. Az A és a B csoportokba 14-14 csapat került, míg a B csoportot 13 együttes alkotja.

A szezont Román Kupa-találkozókkal kezdték múlt héten az együttesek. Két mérkőzést nem rendeztek meg. Székelyvarságon a játékosok orvosi igazolásainak hiánya miatt nem játszották le a találkozót, míg Bogárfalván nem jelent meg az A csoportba benevező Korond SE. Mint később megtudtuk, a korondiaknak gondjaik akadtak a játékosaik számával, ezért nem utaztak el Bogárfalvára.

Utánajártunk, hogy a korondiak vállalják-e a szereplést az A csoportban a Korond SE csapatával, vagy csak a Korond Ifjúság fogja képviselni a falut a B csoportban.

Ez ügyben kerestük az Udvarhely körzeti bajnokságot szervező illetékes személyt, Somolyák Istvánt, aki elmondta, hogy hivatalos értesítést nem kaptak a korondiaktól, de minden jel arra mutat, hogy a Korond SE nem fog részt venni a bajnokságban. A kötelező biztosítási díjat nem fizették ki, ezért a csapatot nem is írják ki az első fordulóban a Fiatfalva elleni találkozóra.

Ambrus Zoltánt, a Korond SE vezetőjét is megkérdeztük, ő azt nyilatkozta portálunknak, hogy igaz a hír: a Korond SE nem vállalja a szereplést a bajnokságban. Több játékosuk külföldön vállalt munkát, akik pedig itthon maradtak, azok más csapatokhoz igazoltak.

Az A és C csoportok így 13-13 csapattal vágnak neki a bajnokságnak, a B-ben továbbra is 14 együttes küzd meg a feljutásért. Az első forduló párosításaival és játékvezetői küldéseivel pénteken jelentkezünk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."