Sport » Minifoci

Minifoci: megvédte címét az IPSE

Az IPSE csapata nyerte csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság döntőjét, a bajnokcsapat hosszabbításban verte meg az Omnibusz csapatát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

IPSE minifocicsapat
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. június 15., 09:03
0 hozzászólás. 

A bronzmérkőzésen a Góbék és az Autogroup csapatai találkoztak, gólnélküli döntetlen után büntetőrúgásokkal döntötték el a harmadik helyezett kilétét, a párharcból a tavalyi ezüstérmes Autogroup került ki győztesen.

A mindent eldöntő fináléban az Omnibusz hamar vezetést szerzett Csíki Dénes révén, az Infopress SE a második félidőben egyenlített, a gólt Miklós Sándor szerezte. 1-1-es döntetlen lett a rendes játékidő vége, kétszer öt perces hosszabbítás következett.

Itt a pirosmezes IPSE a győztes gólt is megszerezte: a bajnokság társgólkirálya (az Autogroupos Mag Árpáddal együtt), Gergely Tibor rúgta a mindent eldöntő gólt, ezzel 2-1-re győzött a tavalyi bajnok, megvédve címét. A mérkőzést megérdemelten nyerte az IPSE, hiszen sokkal többet támadott, de csak későn érett be ezeknek a gyümölcse.

minifoci donto01

Ami az országos minifoci-bajnokságot illeti, az IPSE nem tudja képviselni városunkat a hétvégi, onești-i tornán, mivel játékosainak többsége a másodosztályú országos futsal-bajnokságban is játszik, s az országos szabályzat tiltja az ilyen játékosok pályára lépését. Karda Zoltán, a minifocibajnokság szervezője szerint valószínűleg a rangsorban a következő csapatok egyike (Omnibusz, Autogroup vagy Góbék) fog résztvenni a tornán.

Akárcsak a bajnoki döntőt, a Szuperkupát is az IPSE és az Omnibusz csapatai játsszák, ez a meccs szerdán, június 20-án 20 órától lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."