Sport » Tömegfutás

Célegyenesben a VI. Tömegfutás

Meghosszabbított regisztrációval és közös edzéssel készülnek a szervezők a szombati tömegfutásra – te biztosan ott leszel, ugye?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Tömegfutás Székelyudvarhelyen
A tavalyi jó idő úgy tűnik idén is megmarad
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2014. május 06., 09:40
0 hozzászólás. 

Már csak négyet kell aludni, és lehet is felhúzni a szaladócipőt: szombaton, május 10-én délelőtt 10 órakor a Digital 3 Televízió előtti térről elrajtol a VI. IPSE Városnapi Tömegfutás. A regisztráció nagyban folyik, és az utóbbi napok megnövekedett érdeklődésére való tekintettel a szervezők meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

Így a tömegfutásra egészen május 8-ig, csütörtökig lehet jelentkezni (aznap is). A regisztrációs ívek továbbra is letölthetőek az uh.ro-ról, igényelhetők a tomegfutas@uh.ro email címen, vagy az uh.ro szerkesztőségében, a Gábor Áron u. 18 szám alatt. A kitöltött jelentkezési lapokat egészen csütörtökön éjfélig lehet beküldeni emailben a fenti címre, vagy le lehet adni kedden, szerdán és csütörtökön 8 és 17 óra között az uh.ro szerkesztőségében.

Melegíts!

Szaladni gyakorlatilag bárki tud, de azért sokkal kellemesebb a 4.2 kilométeres táv, ha edz egy kicsit előtte az ember. Közös edzésre május 7-én, szerdán 18 órától lesz alkalom a városi stadionban, ahol a Feel Good Sportegyesület tagjai is szaladnak néhány kört, és jó tanácsokkal látják el az érdeklődőket. Nekik köszönhetően az edzésre nem kötelező szaladókártyával érkezni, anélkül is bárki részt vehet a közös futáson.

Ha inkább kímélnéd magad, akkor is feltétlenül olvasd el tippgyűjteményünket, amiből megtudhatod, hogyan érdemes készülni a tömegszaladásra, és miket kell figyelembe venni futás előtt, után és közben.

Az időjósok szerint egyébként nem kell aggódni a szombati időjárás miatt: minden időjárás-előrejelzés napos és meleg időt mutat szombat délelőttre, így nincs más hátra, mint testileg-lelkileg felkészülni, regisztrálni, ha még nem tetted meg. Ha ez megvan, szombaton 8 óra és 9 óra 45 perc között jelentkezz a szaladásra, ahol minden regisztrált szaladó megkapja rajtszámát, és indulhat a Nagy Mozgás!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."