Sport » Tömegfutás

Készítheted a futócipőt a tömegfutásra!

Ha nincs, szerezd be, ha van, pucold meg! Startol a regisztráció a VII. IPSE Városnapi Tömegfutásra. Sportolj velünk, Székelyudvarhely!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

TomegfutasFloorball
Ők már tavaly ötletesen futottak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 10., 11:14
0 hozzászólás. 

Idén is a tömegsport és a testmozgás népszerűsítésére fektették a hangsúlyt a szervezők, és akárcsak a korábbi években, most is lehet néhány újításra számítani.

Jó tudni, hogy a korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve, elkerülendő a torlódásokat a befutónál, az idei tömegfutáson nem lesz vonalkódos időmérés. A befutónál ugyanakkor nagyméretű kijelzőn látható a rajttól eltelt idő, így minden szaladó ellenőrizheti, hogy mennyi idő alatt teljesítette a távot.

Célpontban a mozgás

Időmérés hiányában még inkább a mozgás és az egészséges életmód kerül a tömegfutás fókuszába, és az egyéni teljesítmény helyett a hetedik tömegfutáson külön díjazzák a kreativitást és a csapatszellemet, a következőképpen: díjat kap a legviccesebb öltözetben szaladó és a legőrültebb csapat is. Előbbihez csupán egy humoros, ötletes öltözetre van szükség, míg az utóbbi díj nagyobb adag kreativitást igényel.

Nevezzetek és fussatok csapatban barátaiddal, és találjatok ki valami igazán meghökkentőt: szaladjatok kötővel összekötve, toljátok egymást egy görgős ágyon, vagy csak egyszerűen vegyetek fel mindannyian valami őrült öltözetet – mindennek csak a fantáziátok szab határt, a zsűri a helyszínen értékel. Fontos, hogy a csapat tagjai egyszerre érjenek célba, csak ekkor pályázhatnak a díjra.

Ugyanakkor a legnépesebb családot is díjazzák a szervezők: itt a feltétel csak annyi, hogy a család tagjai egyszerre nevezzenek be, jelezzék, hogy ők egy család, és egyszerre érjenek célba, így esélyesek lehetnek a díjra.

Minden, ami regisztráció

Benevezni idén is a futást megelőzően lehet, nem a helyszínen. Regisztrálni pedig kétféleképpen tudsz, személyesen és online. Bármelyiket is választod, szükséged lesz egy regisztrációs lapra (a csapatban, vagy családként szaladóknak is egyénenként), amit kérhetsz a regisztrációs pontokon, vagy le is tölthetsz itt: ide kattints a felnőtteknek szóló lapért, és ide kattintva találod meg a kiskorúak regisztrációs lapját.

Ha ezt kitöltötted, április 13-tól, hétfőtől keresd fel az uh.ro Gábor Áron utca 18 szám alatt található szerkesztőségét hétköznap 9 és 15 óra között, vagy sétálj be a Merkúr áruház emeletén található Zsebcaféba, szintén valamelyik hétköznap 14 és 18 óra között. Ezeken a regisztrációs pontokon leadhatod a regisztrációs lapot, cserébe egy visszaigazoló kártyát kapsz, amivel a futás napján átveheted a rajtszámodat és az ajándék pólót – utóbbit akkor, ha az első ezer regisztráló között voltál.

Online is tudsz regisztrálni, ehhez annyit kell tenned, hogy a letöltött, majd kitöltött regisztrációs lapokat beszkenneled és elküldöd a tomegfutas@uh.ro címre. Egy válaszlevélben megkapod a visszaigazoló kártyát – ezt nyomtasd ki, és hozd magaddal a futás napján.

FONTOS: ha a legőrültebb csapat, vagy a legnépesebb család címéért pályáztok, a csapat minden tagjának regisztrációs lapját egyszerre küldjétek el, vagy vigyétek be az egyik regisztrációs pontra, és válasszatok magatoknak csapatnevet is.

Megkérünk, regisztráláskor jelezzétek, milyen méretű ajándék pólót szeretnétek, és amennyiben a készlet engedi, megpróbálunk ilyen méretűt adni.

A tömegfutás otthona

Így, a hetedik tömegfutás küszöbén az interneten is otthont kapott a Tömegfutás: a tomegfutas.zseb.ro címen rövid visszatekintést találsz az előző tömegfutásokról, és minden kérdésedre választ kapsz az idei szaladás kapcsán. Ugyanitt megtalálod a versenyszabályzatot, az útvonal térképét, és letöltheted a regisztrációs lapokat is.

Szintén érdemes rákattintani a Tömegfutás Facebook-oldalára is, ahol nem csak több száz fotót találsz az eddigi hat szaladásról, de folyamatosan követheted a híreket, ide posztoljuk az események kapcsán született sajtómegjelenéseket, és mindent, ami kapcsolódik a futáshoz.

Hetedszer szervezi meg az IPSE Sportklub és az uh.ro, partnerségben a polgármesteri hivatallal az ezreket megmozgató, tömegsportot népszerűsítő rendezvényét a Városnapi Tömegfutást. Május 9-én, szombaton állhatsz rajthoz délelőtt 10 órakor: a tömeg a Digital 3 Televízió előtti térről indul, majd a város utcáin végighaladva ugyanide ér vissza.

Ne feledd, az első ezer jelentkező pólót kap ajándékba. A pólók színéről, illetve a tömegfutás útvonaláról itt írtunk.

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Város Önkormányzata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."