Sport » Tömegfutás

Szaladj a családdal, fuss a csapatoddal!

Az időre nem, a família és a baráti társaságok sportolására annál nagyobb hangsúlyt fektetnek idén a VII. IPSE Városnapi Tömegfutás szervezői.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

SzaladasOsszekotve
Ha beöltözöl, nyerhetsz (Fotó: tuftsalumni.org)
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 21., 13:16
0 hozzászólás. 

Javában zajlik a regisztráció a május 9-i, vélhetően tömegeket megmozgató, testmozgást és tömegsportot népszerűsítő szaladásra. Idén a szervezők újdonságokkal is előrukkoltak. Például kiemelt figyelmet szentelnek azokra, akik közösségben szeretnék megtenni a távot.

Fut az egész família

A nagycsaládosok külön kupát kapnak, ha együtt szaladnak, ezért nem kell egyebet tenni, csak a jelentkezésnél felírni a lapra, hogy kik tartoznak a családhoz és együtt indulni, valamit együtt szakítani át a célszalagot. Ha mindez sikerül és ti vagytok a legtöbben, akkor semmi akadálya, hogy a családos dobogó legfelső fokára álljatok, és persze elvigyétek a nektek járó díjat.

Őrültség vagy kreativitás?

Szinte mindegy is azoknak, akik jelmezben futják le a 4,2 km-es távot. Ezt meg lehet tenni egyénileg, vagy csapatban. Aki az előbbit választja, azaz egyedül vág neki a tömegfutásnak, és persze ötletesen tálalja mindezt, például jelmezt ölt, vagy kifesti magát, esetleg szabadjára engedett fantáziáját is beveti a futáson, nos, őt is díjazzák a szervezők.

SzaladokLondonMaraton

Csapatostul kicsit bonyolultabb a helyzet, igaz, ugyanakkor felemelőbb is barátokkal, munkatársakkal egyszerre beérni a célba. A lényeg, hogy találjatok ki valami eredetit, lehet ágyat tolni, összekötve szaladni, közös jelmezben futni, de igazából minden a futókon és a kreativitásukon múlik. Ne felejtsétek el az iratkozási lapokon feltüntetni a banda nevét.

Mindkét – őrült és csapat – kategóriákban a helyszíni zsűrit kell lenyűgözni, ők ítélik majd oda a jól megérdemelt kupákat, amivel lehet villogni a szaladás után.

Regisztrálj és mozogj!

Benevezni idén is a futást megelőzően lehet, nem a helyszínen. Regisztrálni pedig kétféleképpen tudsz, személyesen és online. Bármelyiket is választod, szükséged lesz egy regisztrációs lapra (a csapatban, vagy családként szaladóknak is egyénenként), amit kérhetsz a regisztrációs pontokon, vagy le is tölthetsz itt: ide kattints a felnőtteknek szóló lapért, és ide kattintva találod meg a kiskorúak regisztrációs lapját.

SzaladasIronMan

Ha ezt kitöltötted, keresd fel az uh.ro Gábor Áron utca 18. szám alatti szerkesztőségét hétköznap 9 és 15 óra között, vagy sétálj be a Merkúr áruház emeletére, a Zsebcaféba, szintén valamelyik hétköznap 14 és 18 óra között. Ezeken a pontokon leadhatod a regisztrációs lapot, cserébe egy visszaigazoló kártyát kapsz, amivel a futás napján átveheted a rajtszámodat és az ajándék pólót – utóbbit akkor, ha az első ezer regisztráló között voltál.

Online is tudsz regisztrálni, ehhez annyit kell tenned, hogy a letöltött, majd kitöltött regisztrációs lapokat beszkenneled és elküldöd a tomegfutas@uh.ro címre. Egy válaszlevélben megkapod a visszaigazoló kártyát – ezt nyomtasd ki, és hozd magaddal a futás napján.

FONTOS: Ha a legőrültebb csapat, vagy a legnépesebb család címéért pályáztok, a csapat minden tagjának regisztrációs lapját egyszerre küldjétek el, vagy vigyétek be az egyik regisztrációs pontra, és válasszatok magatoknak csapatnevet is.

Információkért, további részletekért pedig keresd fel a tömegfutás otthonát, a tomegfutas.zseb.ro oldalt, lájkold a Facebook-oldalt, vagy böngészd az uh.ro-t.

Hetedszer szervezi meg az IPSE Sportklub és az uh.ro, partnerségben a polgármesteri hivatallal az ezreket megmozgató, tömegsportot népszerűsítő rendezvényét a Városnapi Tömegfutást. Május 9-én, szombaton állhatsz rajthoz délelőtt 10 órakor: a tömeg a Digital 3 Televízió előtti térről indul, majd a város utcáin végighaladva ugyanide ér vissza.

A tömegfutásra regisztrált első ezer jelentkező ilyen pólót kap ajándékba, a távot teljesítők pedig emlékéremmel távozhatnak. Sportolj velünk, Székelyudvarhely.

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Város Önkormányzata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."