Színes » Tech

Így nézne ki a Facebook, ha nem lenne fénykép

Azt is megmutatja, amit te sem veszel észre a profilodon. Az udvarhelyi srác applikációja, mely meg fogja mosolyogtatni az internetet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
google-maps

Újra fotóz a Google autója

Ezen a nyáron visszatérnek Romániába a Google Street...
00-DSC 0947-talankikep2

Megtanítom magamnak, hogyan kell

Imets Tamás nem tartja magát zseninek. Csak van egy...
Az új 50 banis. Fotó: Egyed Ufó Zoltán

Történelem-hamisítással vádolják az új 50 banist

Egy felháborodott olvasónk keresett fel azzal a...

Rajzolt képmás fotó: Vicces Profilkép Rajzoló
Rajzolt képmás fotó: Vicces Profilkép Rajzoló
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2015. február 27., 11:40
0 hozzászólás. 

Analóg applikációval jelentkezik az udvarhelyi Boldizsár Raymond, akit marketingesként, sámándobosként és újabban Facebook-profil rajzolóként is ismerhetünk. Egyik applikációs boltból sem letölthető az általa létrehozott termék, ennek ellenére nem nehézkes a hozzáférés. Rajmond papírral, ceruzával alkot.

Január óta működteti teljes erőbedobással a Vicces Profilkép Rajzoló nevű Facebook oldalt, ahol feldobhatjuk unalmasnak tűnő profilképünket.

Ufók, sellők, angyalszárnyak

Nem csak lemásolja kézi rajzolással a digitális fotónkat, hanem még hozzá is tesz valamit: a kép hangulatát további mókás részletekkel erősíti fel, időnként parodizálja, játékossá teszi a vérkomoly közösségi oldali létet.

vicces-profilkep-rajz5

Így válik hableánnyá a halszoborra csókot lehelő leány, jelennek meg az ufók a mulató baráti társaság háta mögött, és kap szárnyra a fiatalember a tengerparti sziklán.

vicces-profilkep-rajz4

„Amikor régebben páran összeültünk rajzolni, mindig rajzfilmesre kerekedtek a figuráim. Aztán jó pár év elteltével gondoltam, hogy kellene kezdenem ezzel valamit, ami pozitívan hat rám és másokra. Így elkezdtem lerajzolni emberkéket, ismerőseimet, hogy legyen egy szép napjuk, mosolyuk, jó közérzetük a végeredmény láttán" – nyilatkozza Raymond a kezdeményezéséről.

vicces-profilkep-rajz2

A profilkép viccesítésének folyamata egyszerű: megkeressük a Vicces Profilkép Rajzoló oldalt a Facebookon, és felvesszük vele a kapcsolatot. Az elkészítési idő egy óra, az ára 10 lej.

vicces-profilkep-rajz1

A végeredmény garantáltan eredeti, hiszen Raymondot az motiválja, hogy korlátok nélkül, szabadon rajzolhasson. A végén annyira viccesen alakulnak a karakterei, hogy mindig kacagnia kell – vallja, hogyan okoz örömet számára ez a munka.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."