Színes » Érdekességek

Posztolt a Facebookon, jött a rendőrség

Egy adag otthoni szalmakrumplin szeretett volna túladni, de a rendőrség a helyzet magaslatán volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

szalmakrumpli
Csempész szalmapityi, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/PLAYTECH.RO
2017. március 23., 13:34
0 hozzászólás. 

Ugyan egy régebbi történettel, de a playtech.ro arra hívta fel a pluszpénz szerzésére vágyó fiatalok figyelmét, hogy körültekintően válasszák meg, milyen szolgáltatást kínálnak, és hol hirdetik meg ezeket.

2015-ben egy Mărăști negyedben lakó kolozsvári diák arra szánta el magát, hogy felad egy hirdetést a Facebookon. A fiatal nem kínált sokat, csupán egy adag szalmakrumplit 2 lej 50 baniért. Az otthon elkészített krumpli a közzétett fénykép alapján úgy tűnt, megéri az árát.

A diák arra ébredt, hogy a rendőrség házkutatásra érkezett kollégiumi szobájába. A rendőrök a szalmakrumplin kívül további termékeket találtak, amikről úgy vélték a hallgató árusítani fogja majd ezeket, ezért tíz csomag cigarettát, két üveg whiskyt és egy doboz csokoládét is lefoglaltak.

A lezárt és adóigazolással ellátott termékekről a fiú azt mondta, hogy az évfolyamtársaival egy összejövetelre vásárolták. A vizsgálat után a törvényszék megállapította, hogy a jegyzőkönyv nem törvényes, és nem ésszerű. Ugyan megtalálták őket a kollégiumi szobában, nincsen rá bizonyíték, hogy értékesíteni akarták ezeket.

Mindenesetre vigyázni kell, hogy mit, hol és hogyan akarunk értékesíteni a közösségi oldalakon, mert egy adag szalmakrumpli miatt is bajba kerülhetünk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."