Színes » Életmód

Védd meg a gyereked!

Rúg, harap és verekszik a gyerek? Szorong a suliban az iskolatársak miatt? Nem tudod, hogyan és kitől kérj segítséget, ha nagy a baj? Gyere!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

Csínytevés vagy agresszió?
Csínytevés vagy agresszió?
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 15., 14:41
0 hozzászólás. 

A gyerek különböző életszakaszaiban felmerülő agresszivitási problémákról, az iskolai és otthoni konfliktusokról, szorongásról, hirtelen jelentkező változásokról beszélgetünk a Zsebszótár negyedik részében.

A témáról Asztalos Lehel szociálpszichológust, iskolapszichológust kérdezi Balogh Réka Adrienne, az uh.ro munkatársa, de a szakember természetesen a közönség kérdéseire is válaszol majd.

Várunk téged is a Zsebszótár negyedik kiadásán, február 17-én, szerdán 17 órakor a Merkúr áruház emeletén található Zsebcaféba!

Asztalos Lehel 1997-ben Magyarországon szerezte szociálpszichológusi képesítését, jelenleg a székelyudvarhelyi Kós Károly Szakközépiskolában dolgozik, mint tanácsadó tanár, iskolapszichológus. Egy huszonhét éves lány édesapja.

A Zseb-Szó-Tár az uh.ro és a Zsebcafé közös rendezvénysorozata, a gyereknevelés ABC-je. A kétheti beszélgetéseken egy, a gyereknevelést érintő problémát vagy aktuális kérdést feszegetünk egy szakember meghívottal, aki a jelenlévők kérdéseire is válaszol.

Ha érdekel, hogyan kezelhetők a szülő-nagyszülő konfliktusok, hogyan segíthetsz a gyerekednek, ha agresszió éri az iskolában, vagy azzal kapcsolatosan szeretnél tippeket kapni, hogyan tudsz minőségi időt tölteni a gyerekeiddel, akkor itt a helyed.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."