Színes » Érdekességek

A rendőrügynök alibije: szeretőjével szexelt az irodában

A dézsi tehervonat-pályaudvarról több tonna gázolaj tűnt el az utóbbi időben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Dézsi pályaudvar
Dézsi pályaudvar
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 06., 10:50
0 hozzászólás. 

Érdekes módon Vasile Câmpan rendőrügynök autója minden lopás alkalmával a peronon állt.

A legnagyobb észak-romániai tehervonat csatlakozási pontról három hónap alatt több mint 50 tonna gázolajat sajátítottak el, mialatt Vasile Câmpan, a bűntársiassággal vádolt rendőr állítása szerint az irodájában szeretkezett.

A dézsi állomás alkalmazottai tudták, hogy Vasile elég gyakran randevúzik a szeretőjével, de még soha nem kapták rajta. Most azonban a Kolozs megyei bíráknak sikerült kikényszeríteniük a vallomást: "A rajtaütés éjszakáján nem voltam beosztva. Tulajdonképpen egyetlen alkalommal sem voltam szolgálatban, amikor a lopások történtek. Van egy barátnőm, akivel 3 éve kapcsolatban élek. Azért parkoltam a peronra, hogy a feleségem ne fogjon gyanút".

Az ügyészek szerint azonban Câmpan igenis éjszakai szolgálatban volt minden egyes lopáskor, amit a kollégái követtek el, és bűnrészességgel vádolják.

A rendőrügynök nem érti, hogyan tudták elvinni a gázolajat, hiszen 27 ezer volt feszültség alatt követték el a bűntettet. Ő nem is gyanakodott, mert nem hitte, hogy bárki ekkora kockázatot vállalna. Bevallotta, hogy ő is szerzett már be gázolajat a vagonokból, de ő csak azt vitte el, ami a leengedés után a teherkocsi alján maradt.

Nem kell különösebben aggódnia egyébként a félrelépő rendőrnek, rokonságában találjuk a Büntetésvégrehajtási Igazgatóság és a Román Államvasutak vezetőit.

manna.ro/evz



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."