Színes » Érdekességek

58 kilométeren át dekázott

Nem tagja egyetlen futball klubnak sem, de bizonyára a világ legtechnikásabb játékosainak egyike az a labdazsonglőr, aki 58 kilométeren át tartotta a játékszert a levegőben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Dan_Magness
Dan_Magness
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 28., 11:21
0 hozzászólás. 


Egy 26 éves angol fiatalemberről szól a történet, aki majdnem 58 kilométeren át játszott a labdával, és mindezt London utcáin tette, úgy hogy a játékszer egyszer sem érte el a földet. Dan Magness reggel kilenckor kezdte a mutatványát a Fullham, Craven Cottage stadionjától és 13 órán át egy pillanatra sem pihent meg. Miközben haladt az angol fővárosban érintette az ott található öt futballklub otthonát és közben arra is volt ideje, hogy pózoljon a fényképezőgépek előtt. A nem mindennapi folyamat a Tottenham, White Hart Lane-i arénájánál este tízkor ért véget.

Dan_Magness
Dan Magness


Igaz, hogy csupán 48 kilométernyi labdazsonglőrködés is bejutatta volna őt a Guiness Rekordok Könyvébe, ő viszont tíz kilométerrel toldotta meg a régi csúcsot. Magness most újabb terveket sző, ő szeretne lenni a világ első embere, aki zsonglőrködve jut el a Premier League összes csapatához. Jó dekázást kívánunk.

Forrás: realitatea.net



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."