Színes » Érdekességek

Kedden ne szexeljünk!

Melyik nap a legnépszerűbb a héten? A kérdésre mindenkinek van válasza és egy rangsort biztosan felállított magában.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

male-and-female-symbol-urban-steel-signs
male-and-female-symbol-urban-steel-signs
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2009. augusztus 31., 12:52
0 hozzászólás. 

Az amerikai Vermont egyetem szakemberei több ezer blogot böngészve végezték a kutatást és érdekes megállapításra jutottak: vasárnap a legtrendibb mind közül.

Nézzük, mire figyeljünk oda a hét napjain!


Hétfő: ha azt hinnénk szeretkezés szempontjából ez a nap végzett a lista legutolsó helyen tévednénk. A vizsgálat szerint - ugyanis annak ellenére, hogy hétfőn újra igába hajtjuk fejünket - a hét első napján (még) boldogok vagyunk, tart még a vasárnapi jókedv.

male-and-female-symbol-urban-steel-signs

Kedd: az amerikai felmérés óva int a szeretkezéstől, de jó nap arra, hogy blogunkba bejegyzést készítsünk. Kedden tehát kevesen fordítják az időt szeretkezésre.

Szerda: a legjobb nap arra, hogy fizetésemelést kérjünk. Ha belegondolunk nem is olyan logikátlan, hétfőn és kedden főnökünk a heti munka szervezésével foglalkozik, csütörtök és pénteken pedig a hétvégi programjával van elfoglalva, így szerdán megközelíthetjük ilyen jellegű problémánkkal. Rossz hír, hogy szintén szerdán történik a legtöbb autóbaleset, ezt viszont a biztosítok állítják, nem a webnaplókból derült ki.

Csütörtök: a napja azoknak, akik leszoknának a cigarettáról. A vermonti kutatás, ami mintegy két és fél millió blog és internet-üzenet végigböngészésével készült, nem indokolta a csütörtöki leszokást.

Péntek: a földrengések napja. Állítólag néhány pénteki rengés 30-40 ezer áldozatot is követelt.

Szombat: az angol újszülötteknek kedvez, hiszen aki a hétvége első napján születik, jó eséllyel pályázik a brit miniszterelnöki székre – több angol kormányfő született ezen a napon. Viszont örömben az üröm, hogy szombaton kapnak a legtöbben alkoholmérgezést. Ez sem meglepő és a a British Medical Journal adatai is megerősítik.

Vasárnap: nyíltan kijelenthetjük, hogy ez a nap kétélű. Míg a háziasszonyok a vasárnapi ebéd miatt utálják a hét utolsó napját, addig a férfiak pontosan ezért szeretik.
Ugyanakkor ez a nap a legjobb internetes-üzenetet küldeni, már csak azért is, hogy a Vermont egyetem munkatársai legyen mit böngésszenek, hogy ilyen kutatási eredményekkel árasszák el a világot.címkék: szex sex

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."