Színes » Érdekességek

Semmibe visz a Szeben megyei út

A Victor Ponta miniszterelnök által decemberben felavatott útszakasz vége egyszerűen sehová sem visz. Egyszer csak vége lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Ut-vasut
Nem lehet átkelni a vasúton
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. március 27., 10:58
0 hozzászólás. 

Az utat decemberben adta át Victor Ponta miniszterelnök, egyszerre a Racovița-n létesített vizierőművel. A probléma szemmel látható, néhány száz méterre az erőműtől az útnak vége lesz.

A Szeben megyei tanács képviselői szerint minden, amit az intézményük vállalt, azt a terveknek megfelelően teljesítette.

"A gáttól Racovițáig terjedő szakasz a Hidroelectrica felelősége. Ahogy én tudom a Hidroelectrica által megbízott építkezési vállalat fejezte be az utat, egyetlen, kis kivétellel" – fogalmazott Ioan Banciu, a Szeben megyei tanács alelnöke.

A kis kivétel miatt azonban az út használhatatlan. A Hidroelectrica képviselői azt nyilatkozták, hogy kikérték a rendőrség véleményezését, hogy Szent András keresztet létesítsenek a vasúti átjáróhoz.

A sofőröknek így a régi utat kell használniuk, amelyik tele van gödrökkel. A decemberben átadott és majdnem 2,4 millió euróba kerülő út három hónapja használhatatlan.

uh.ro/realitatea.net



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."