Színes » Érdekességek

Egy láda sörrel tartozik Obama

Igen, ennyi komlólevest kell küldjön az amerikai elnök szomszédjának Stephen Harper kanadai kormányfőnek, mivel az Egyesült Államok elbukta a hoki döntőt a házigazda Kanada ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

ObamaHarper1
ObamaHarper1
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 03., 11:21
0 hozzászólás. 


Barack Obama
egy láda sörrel tartozik a kanadai államfőnek, mert elvesztette a fogadást, amit a vancouveri téli olimpia utolsó napján kötöttek a jégkorong döntő előtt. „Hogy őszinte legyek: ha legközelebb találkozunk Stephen Harper-rel, oda kell adnunk egy részét a sörnek” - mondta kedden Robert Gibbs, a Fehér Ház szóvivője.

Kanada hosszabbítás után 3-2-re győzte le az Amerikai Egyesült Államok csapatát, így otthon maradt az aranyérem. Fordított esetben természetesen Obama örülhetett volna a nedűnek, persze csapata győzelme mellett.

ObamaHarper1

Barack Obama és Stephen Harper

„Betartjuk az ígéretet, adunk egy láda sört, amiben megegyeztünk, csak hogy tudják miről maradnak le.” – utalt poénkodva az amerikai sörre a szóvivő. Az elnöki ígéretek mellett a szóvivők is fogadtak. Eszerint az amerikai Gibbs-nek viselnie kell a kanadai hoki mezt. „Dimitri Soudas azt mondta elküldi a csapat öltözetét és én betartom a szavam” - mondta Gibbs, aki hozzátette, valószínűleg a későbbiekben licitáláson fogja eladni a viseletet.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."