Színes » Érdekességek

Tuti nőfogó tippek székely férfiaktól

Hamarosan itt a szerelmesek napja. Húzz bele az utolsó ötven méteren, ne kelljen pár nélkül töltened a romantikus estét. Mit szóltok, leányok?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

NofuzoDuma
Az első reakció nem mérvadó!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 05., 17:43
3 hozzászólás. 

Összegyűjtöttünk néhány bevált, Székelyföldön alkalmazott „csajozós" tippet, hogyan érdemes lehengerelni egy lányt, hogy ne kelljen a buliból egyedül hazamenned.

Imre, 25: Nincs standard bevált nőfűző duma,

legalábbis nekem nincs. Mindig attól függ, hogy kivel és milyen környezetben találkozok, vagy szeretnék vele kapcsolatot teremteni.

Volt, akinél bejött az a mára már elcsépeltnek tűnő kérdezz-felelek, mint a „Hiszel a szerelemben első látásra?" Erre rendszerint az a válasz, hogy nem, így lehet replikázni, hogy „Akkor később visszajövök". Ha viszont az a válasz érkezik, hogy igen, akkor azt kell mondani, hogy tessék, én is így gondolom.

Nos, ezt egyszer sütöttem el, és bejött, illetve nem közvetlenül, de közvetett módon igen. A lány elnevette magát, elkezdte csóválni a fejét, majd később tényleg visszamentem és felkértem táncolni. A buta kérdés pedig alkalmat teremtett arra, hogy beszélgessünk.

Mindenképp érdemes meglepni a csajt, például „Az anyádék tolvajok voltak?" jellegű kérdéssel, mert egyből felkelted az érdeklődését. A válasz erre, hogy lelopták a csillagokat az égről és azok ragyognak a szemeid helyett, kicsit ciki, de lehet rajta nevetni. Ahogy azon is, ha csak úgy megkérdezzük, mindenféle előzmény nélkül:

„Megütötted magad?"

Mire a lány: „Nem, nem is estem el."

 – Dehogynem, most estél le az égből, mint egy angyal" – ez ismét csak megnevetteti a kiszemeltet, és hát a lányok szívéhez a humorérzéken keresztül a legkönnyebb eljutni.

Nőfűző duma ide, vagy oda, azért mégis van egy kedvencem, amit még nem, de remélem, hamarosan el tudok majd lőni. Megkérdezed a lánytól, hogy lefeküdne-e veled egy nagyobb összegért, erre természetesen felháborodik, és valószínűleg elküld melegebbre, te rávágod, hogy nekem pedig jól jött volna a pénz. Ha ezek után szóba áll veled a lány, akkor mindenképp becsüld meg, mert jófej és humorérzéke is a helyén van.

András, 31: tuti csajozós duma nincs is

De van jó csajozós szövegelős módszer, ami egyénenként változik. Mármint csajonként, hogy mit kajálnak be. Ha megvan a kiszemelt, akkor első lépésben keressünk valami ürügyet, hogy a közelébe kerüljünk és megszólítsuk. Itt akármelyik alap beszélgetéskezdés szóba jöhet.

Ha megvan, akkor jöhet a „felmérő 5-10 perc". Itt nincs más dolgunk, mint minél többet beszéltetni a csajt, és csak moderátorként irányítani a témák közt, megértően bólogatni, s néha egy-egy mondattal adni alá a lovat, hogy mennyire érdekel az adott téma. Ha ezzel megvagyunk, már tudjuk, mi érdekli, mi az, amit fontosnak tart, és mi ezekből mennyire vagyunk „felkészülve".

Ha a témákban „hazai pályások" vagyunk, akkor indulhat a móka. Valamelyik témába bele kell vetnünk magunkat, mutassuk meg, hogy van saját véleményünk, de azért egyet is értünk a lányéval. Esetleg teljesen ellenkező is lehet, fel is háborodhatunk, de a vége mindig az legyen, hogy elnevetjük a különböző álláspontokat (ez már a haladó szint).

Ha a lány túl otthonosan mozog a témában, akkor váltás a következőre, különben alulmaradunk és elmarad a lenyűgözés. Mert ez lenne a cél. Ezért fontos az elején beszéltetni, hogy legyenek menekülési témák.

Ha érdeklődési körben nem igazán a te pályád a csaj, de nem akarod elszalasztani, akkor is fontos, hogy minél több témát felmérj. Ne hagyd soha, hogy egyik-másik témába túlságosan belemerüljetek, inkább ugráljatok azok közt, fenntartva a látszatot, hogy mindenről van véleményed, mindenhez értesz, természetesen mindezt úgy prezentálva, hogy ne légy erőszakos, elnyomó és engedd őt is kibontakozni.

A módszer tesztelve van, de első körben mindig otthonos környezetbe próbáld ki, ahol magabiztosan mozogsz. Fontos a megfelelő alany kiválasztása is, hogy működjön a történet. Doktoranduszok évzáró buliján valószínűleg nem ezzel a módszerrel aratsz sikert.

Azért tudok egy jó szöveget, ami házas, párkapcsolatban élő nőknél beválhat: „A férjed/barátod nem is mondta, hogy modell a felesége/barátnője". Mire a nő tiltakozik: „Nem is vagyok az". S akkor megtromfolod azzal, hogy Dehogynem, topmodell. Ezzel az elhanyagolt feleségeket, barátnőket le lehet venni a lábukról.

Misi, 36: A foci is lehet az!

Eddigi tapasztalataim alapján másképp kell hozzászólni egy nőhöz buliban, kocsmában, utcán, esőben, sárban, strandon, bálban, temetőben vagy közkórházban, templomkertben, pártszékházban, tehát olyan helyeken, ahol álldogálni szoktak a férfiak.

Alapelképzelésem, hogy például irodalmi estet követően nem beszélek fociról, fordított helyzetben pedig irodalomról, nők előtt aztán pláne nem. De ha elkezdik osztani a focit ők, akkor bizony bele kell szólni, mert kevés borzalmasabb dolog van annál, mint amikor két hozzá nem értő nő cseveg a fociról.

Egyszer így jártam én is szingliként, pedig nem szoktam beszélni nőkkel a futballról – akkor viszont úgy eleredt a nyelvem a történelem és a gazdaság labdarúgással való összefüggéseiről, illetve az ókori gladiátorviadalokról és a pszichológiáról, hogy közben eltelt pár óra, elfogyott néhány sör és bizony kettesben maradtunk.

Azóta is együtt vagyunk.

Szerk. megj: adatközlőink védelme érdekében a neveket megváltoztattuk.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kox
2015-02-05 18:49:04
szuper jo a kep
nem tudom hogy sajat termek-e, vagy csak felhasznaltatok, de ez egy szuper kep.
gratula
:D
avatar
ÁgnesÁgneske
2015-02-05 20:04:03
há mindig van lejjebb
Hát még az iskolaautós cikknél is van rosszabb cikk. Ez az.

Nincs amiról írjatok UH? Kik olvassák szerintetek a honlapot, hányas IQ-jú emberek? Tiszteljétek meg az olvasókat azzal, hogy lesz egy kis színvonal a cikkekben. Ilyen béna csajozós dumákat tinikoromban hallottam legutoljára, s már akkor is megvetettem őket...

Másrészt ezek nem székely beszólások, bármelyik leírt beszólás "kiguglizható". Tehát ennyit az eredetiségről. Nem csak gagyi, hamis is.
avatar
ooloo
2015-02-06 10:19:08
Egyet én is merek javasolni
100 juró, az be szokott jönni

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."