Színes » Érdekességek

Kizárólag fiatal nők lakják a falut (videó)

A legtöbb férfi álma, hogy eljusson Noiva Cordeiróba, hiszen a települést csak fiatal, szerelemre vágyó asszonyok lakják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Noiva Cordeiro 1
Noiva Cordeiro, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 03., 16:33
0 hozzászólás. 

Brazíliában létezik egy falu, amelyet csupán 45 év alatti hölgyek laknak. Akármennyire is annak tűnik, ez nem egy görög mitológiai történet. Noiva Cordeiro egy brazíliai község, amelyben körülbelül hatszáz nő él. Ugyan néhányan közülük házasok, férjeik a közeli nagyvárosokban dolgoznak, így csak akkor látnak férfit a község lakói, ha netán a szétszéledt férjek egyike hazalátogat. „Azok a férfiak, akikkel itt találkozunk. vagy a férjeink, vagy a testvéreink, vagy az unokatestvéreink" – mesélte a 23 esztendős Nelma Fernandes. Noiva Cordeiro hölgyei egész Brazíliában szépségükről ismertek.

Ezen lányok közül sokan állítják, még soha nem csókolta meg őket férfi, és hatalmas vágyuk, hogy egyszer szerelmesek legyenek és megházasodjanak, viszont ennek érdekében sem hajlandóak elhagyni a falut. A települést Mary Senhorinha Lima alakította, akit házasságtöréssel vádoltak, majd száműztek saját otthonából.

uh./click.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."