Színes » Érdekességek

Esőemberek hétvégéje

Úgy tűnik, ezen a hétvégén erősebb volt a gravitáció, mint szokott. Egy biciklis még a szekérről is leesett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Ki elsőre, ki másodikra, de sokan koppantak a hétvégén. Illusztráció
Ki elsőre, ki másodikra, de sokan koppantak a hétvégén. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 05., 15:11
0 hozzászólás. 

Parajdon egy 22 éves fiatalember az erdei úton furikázott bejegyzetlen motorjával, és elesett. Ehhez bátorság kell, amit valószínűleg az a 0,78 mg/liter alkohol biztosított számára, amelyet a leheletében mértek. A vasárnap délután negyed négykor történt baleset áldozatát kórházban ápolják – mondta Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő. Hozzátette, egyelőre nem tudni, hogy közúton történt-e a baleset, így azt sem, hogy milyen jogi eljárás indulhat a motoros ellen.

A megye többi részén sem múlt el esés nélkül a hétvége. Sőt, Csíkszék térségében hágott igazán tetőfokára az esős hangulat: három nap alatt négy ember hullott le a bicikliről.

Csíkszeredában a 67 éves S. E. és a 70 éves L. S. sérült meg, miután elhagyta kerékpárja nyergét. A 75 éves csíkszentdomokosi néni, F. E. is biciklizett, de az úttestre esett, s ennek következtében könnyebb sérüléseket szerzett.

Esésben azonban a 22 éves, kászonaltízi B. A. viszi a pálmát: ő mindent megtett, hogy a rendőrségi jelentésben szerepelhessen. Előbb a bicikliről esett le részegen, de ekkor nem volt szerencséje, mert nem közúton haladt, és nem is sérült meg. Ezután szekérre ült, amiről ugyancsak leesett, és súlyos, kórházi kezelést igénylő sebeket szerzett.

+1: Beesett az ágyba

Egy gyergyóvárhegyi fiatalember, E. D. M. azzal került be a rendőrségi jelentésbe, hogy nekiment bejegyzetlen motorjával egy kerítésnek. A 26 éves ifjú ráadásul jogosítvánnyal sem rendelkezik. A szemtanúk szerint ezután hazament, lefeküdt, és úgy elaludt, hogy nem lehetett felébreszteni.

Ugrott a hitelesség

Csíkszépvízen a 22 éves, helybéli B. S. találékonysága ejtette ámulatba a rendőröket: a sofőrt szombat reggel 7 óra 40 perckor kapcsolták le. Az ellenőrzésre egy olyan jogosítványt adott át, amelyet elméletileg a szlovák hatóságok állítottak ki, de a Hargita megyei rendőrség szerint nem kétséges, hogy hamisítvány.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."