Színes » Érdekességek

Szüzességét árulja a román lány (videó)

Ráadásul nem kis összegért fog elkelni, az ajánlatok már a 2 millió fontot közelítik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

AlexandraKhefren-001
Alexandra Khefren, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/CLICK.RO
2016. december 07., 16:06
0 hozzászólás. 

Hatalmas vitát váltott ki, hogy Alexandra Khefren, egy fiatal román lány interneten kezdte el árulni szüzességét. Egy gazdag üzletember 1,7 millió angol fontot ajánlott, csakhogy a 18 éves lány családja megfenyegette őt.

Alexandra 850 ezer fontot határozott meg kezdő licitálási összegként, miután egyeztetett a Cindarella Escorts nevű lányokat futtató német ügynökséggel. A lány sem gondolta volna, hogy ekkora összegekért akarják megvásárolni majd szüzességét. A licit továbbra is tart, februárban fog véget érni, és a legmagasabb ajánlat húsz százalékát a német ügynökség kapja meg.

„Németországban fogják megejteni a találkát, a vevő választhatja ki a hotelt, amelyet egy éjszaka erejéig Alexandra is meglátogat" – mondta az ügynökség képviselője.

A fiatal lány azért döntött így, hogy támogassa anyagi gondokkal küszködő szüleit, de mondani sem kell, édesanyja Elena és édesapja Toni nem repesnek az örömtől. Radu Răducu, a lány nagybátyja azt nyilatkozta, hogy a szülők undorítónak tartják az esetet, hallani sem akarnak róla, könyörögtek neki, hogy ne csinálja, de a lány azt mondta, övé a döntés, hiszen már 18 esztendős.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."