Színes » Érdekességek

Fülrepesztő: megvan a román eurovíziós dal

Még mindig az állunkat keressük a földön: sipákoló jódlizás képviseli Romániát az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

uh-szines-eurovizio-2017-roman
uh-szines-eurovizio-2017-roman
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 07., 14:04
0 hozzászólás. 

Bár az Eurovíziós dalfesztivál nem egy minőségi zenei leltárnak számít, a nyertes romániai produkciótól kiváltképpen elszörnyedtünk. Ilinca és Alex Florea képviselik az országot Kijevben az idei fesztiválon, méghozzá a „Yodel it" című dallal. Mit dallal, pusztító erejű zenei bűnözéssel.

A kijevi döntőbe jutásért a következő előadók versenyeztek: Ana Maria – "Spune-mi tu"; Tavi Colen és Emma -"We own the night"; Maxim és Nicolae Voiculeţ – "Adu-ţi aminte"; Ramona Nerra – "Save Me"; Eduard Santha – "Wild Child; Instinct – "Petale"; Cristina Vasiu – "Set the Skies on Fire"; Mihai Trăistariu (Mihai) – "I Won't Surrender"; Xandra – "Walk on By" és Ilinca feat. Alex Florea – "Yodel It". Elképzelésünk sincs, milyen lehetett a többi induló, ha ez a, Szandi legsötétebb jódlizós korszakát idéző valami találtatott a legjobbnak. A produkció meghallgatgató alább, de csakis saját felelősségre.

Az idei Eurovíziós dalversenyre május 9. és 14. között kerül sor Kijevben, 42 ország részvételével.

Az Eurovíziós dalfesztivált az európai közszolgálati televíziók szövetsége, az European Broadcasting Union szervezi. Az első kiadást 1956-ban tartották Luganóban (Svájc), Románia 1993 óta vesz részt a vetélkedőn.

Romániának eddig elért legjobb eredményei két harmadik és egy negyedik hely: Luminiţa Anghel & Sistem – Kijev, 2005; Paula Seling és Ovi – Oslo, 2010, illetve Mihai Trăistariu – Athén, 2006.

Az idei magyarországi előválogatás, A Dalt, Pápai Joci nyerte az Origo című dallal, így ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Ő egyébként mindenképp magyarul szeretné előadni a számot – itt is így hallgathatja meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."