Színes » Érdekességek

Nőt rejtett a motorháztető alá egy román férfi

Egy albán nőt próbált meg átcsempészni a román férfi autójának motorháztetője alatt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

embercsempeszmotorhaz
Így próbálta meg átcsempészni az albán nőt, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/CLICK.RO
2017. március 09., 12:08
0 hozzászólás. 

Alig járt le a spanyolországi botrány, amikor egy étteremből 120 román távozott fizetés nélkül, az esetnek hamar eljutott a híre Nagy-Britanniába. Éppen ezért állították meg Nicu Chirvas román állampolgárt, amikor az át akarta lépni az angol határt. Mint később kiderült, autójának motorja mellett egy albán bevándorlót rejtegetett.

Már 90 óta nincsen jó hírük a románoknak világszerte, hiszen akkor történt, hogy néhány román állampolgár a schönbrunni kastély tavaiból ette ki a hattyúkat. Mi jókat röhögünk ezeken a történeteken, az angol sajtó viszont dühöng a most történt eset miatt. A 31 éves Nicolae Chirvast múlt hónapban érték tetten, amikor Coquelles határátkelőnél próbált átlépni Franciaországból Angliába.

A probléma az, hogy Nicu nem volt egyedül. A Nissan típusú személygépkocsijának motorháztetője alatt egy albán hölgyet találtak. Az angol vámtisztek mindössze egy 75 centiméter hosszú résben találták meg a közvetlenül a motor mellett.

Paul Morgan, a vámhatóság igazgatója azt nyilatkozta: „amikor a vámosok felnyitották a motorháztetőt, látszott, hogy az már meg van bütykölve, és ott ahol egy pótkereket kellett volna, egy asszony találtak. A nőt nehezen sikerült kiszedniük, és átadták a francia hatóságoknak.

A román férfit letartoztatták, a határátkelési törvény megsértése miatt a canterburyi bíró 3 év szabadságvesztésre ítélte.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."