Színes » Érdekességek

Itt a világ legijesztőbb helye (videó)

Ahol kihullott szemű, végtag nélküli babák lógnak a fákról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

BabakSzigete
A Babák Szigete, fotó: noizz.ro/instagram
szerkesztoÍRTA: UH.RO/NOIZZ.RO
2017. július 25., 07:32
0 hozzászólás. 

A tequiláról, a chiliről és a sombreróról ismerjük Mexikót, pedig a Föld egyik legijesztőbb helyéről, a Babák Szigetéről (Isla de las Muñecas) is rögtön eszünkbe juthatna. Az ország fővárosában, Mexikóváros Xochimilko nevű kerületében találjuk a szigetet, ahol Az átok (The Haunting) című horrorfilmet és az Amerikai Horror Story című sorozat egy egész évadját forgatták.

Évekkel ezelőtt a szigetnek egyetlen lakója volt: Julián Santana Barrera. Köré épült fel a legenda, melyszerint egy lány holttestét találta meg a sziget partján mellette egy játékbabával, amit a lány emlékére akasztott ki egy fára.

BabakSzigete1

A legenda azt mondja, az történtek után a lány hangját és lépteit hallotta, nyugtalan volt és további babákat akasztott ki a fákra, hogy tisztelegjen a szellemnek és távol tartsa őt. Barrera 2001-ben életét vesztette.

A babák évtizedek óta lógnak a szigeten, szörnyű állapotokban. A sáros testük, a kihullott szemeik, elvesztett végtagjaik valóban remek horrorfilm karakterekké teszi őket. Annabelle semmi ahhoz képest, amit a Babák Szigetén találsz.

A sziget most egy turisztikai látványosság, amelyet sok vendég a világ legijesztőbb helyének tart, azt mondják, babasuttogást hallani a odaát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."