Színes » Érdekességek

Egyedül küldték haza a kórházból az újszülöttet

Rendőrséggel fenyegették a krajovai édesanyát, ha maga viszi haza kisfiát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Jár a baba, jár Fotó: kanalD
Jár a baba, jár Fotó: kanalD
szerkesztoÍRTA: UH.RO/STIRILEKANALD
2017. június 19., 23:18
0 hozzászólás. 

Bár a szülés és a felépülés simán ment, járt némi hercehurcával a kórházból való hazamenetel egy édesanyának és kisfiának. A krajovai Filantrópia, azaz magyarul emberbarát kórházból a négynapos újszülöttet hazaengedték, ám édesanyját nem. Amikor az anya kijelentette, hogy márpedig a gyerekével megy, mivelhogy az nem tud még járni, a nővér megfenyegette, hogy kihívja a rendőrséget.

Andreea Stoica kedden szült a kórházban. Mivel tökéletesen egészséges volt ő is, és a baba is, azt ígérték az orvosok, hogy három nap után kiengedik a kórházból.

„Azt mondták, pénteken, hogy még egy napig benn tartanak. Szombatig. Megkérdeztem, hogy van valami a kisfiammal? Azt mondták, nincs semi baj, de még egy napig benn maradunk. Beleegyeztem. Másnap mentem a papírokért. Azt mondták, a gyerek hazamehet. Én nem. Hogy mehetne a gyerek mégis egyedül haza? Négy naposan? – mesélte abszurd történetét a jurnaluloltean.ro-nak az anya.

Mivel négynaposan a gyerekek nem járnak, sőt anya- és anyatejfüggők, a fiatal kismama, kijelentette a nővéreknek, hogy az engedélyük nélkül is hazamegy a babával. "Az asszisztensnő azt mondta, hívja a rendőrséget. Nem tudom, miért, de felajánlottam, hogy feljelentem én saját magam a rendőrségen"– nyilatkozta az édesanya.

A kórház menedzsere szerint félreértés történt, a baba kiutalásakor kötelező módon az édesanya kiutaló papírjait is meg kellett volna írni, az orvosok közt feltételezhetően kommunikációs zavar történt, kivizsgálják az ügyet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."