Színes » Érdekességek

Sex & Drugs & Rock & Roll – kész az új monyós videoklip

Noha Monyóék sorban kilencedik lemeze szeptemberben jelenik meg, már elkészült és  látható-hallgatató az új lemez egyik dalának videoklipje.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. május 18., 16:22
1 hozzászólás. 

A Monyo Project videoklipjének felvételeit Budapest nagyon alternatív és nagyon lepukkant szórakozóhelyén, a Gyárban készítette Klancsán Gábor rendező, operatőr. Az új lemez címét egyelőre nem árulta el a klipet beharangozó sajtótájékoztatón napszemüvege mögé bújó Monyó, de annyit igen, hogy a lemezen a dalokat direkt kommersz hangzásban tálalják, az igazán zúzós változat az élő koncerteken fog megszólalni.

Monyo Project - Sex & Drugs & Rock & Roll

"Igazi siker lenne a cold rock stílust minél több emberrel megkedveltetni és megtalálni a stílus rangját a zenei műfajban", fogalmazott Monyó a – remélhetően – a Magneoton lemezkiadó gondozásában megjelenő új cd-vel kapcsolatosan. A dalokat erdélyi és magyarországi stúdiókban játszotta fel a Péter Attila (basszusgitár), Sófalvi Bálint (dob), Monyó Baba (ének) és a zenekarvezető, gitáros, énekes Monyó felállású banda. Monyó szerint ez a csapat kiváló és „a bennük levő szakmai alázat miatt szólnak igazán jól a dalok."

A zenekar eddig megjelent régi, és a most készülő új lemezén megszólaló dalaiból legközelebb hétvégén kaphatnak cold rockos kóstolót a zenekar rajongói: a Monyo Project május 21-én, szombaton este 9 órától zúzza a G. Caféban.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Beherit
2011-05-18 19:09:21
nekem az ujsagiro darabjai inkabb megtetszettek. persze ez sem rossz.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."