Színes » Érdekességek

Mi kell a jó esküvőhöz? Mi segítünk!

  Egyszeri és örömteli esemény, mégis rengeteg kihívással jár az esküvőszervezés. Professzionális esküvőszervezés ma már nem csak a filmekben létezik, és nem számít luxusnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

hirdetes

szerkesztoÍRTA: (X)
2012. február 01., 18:56
0 hozzászólás. 

Hogy is lenne luxus, mikor sok idegeskedéstől, fejtöréstől kíméli meg a fiatal párt és családjaikat, hogy ők legyenek felszabadultak, boldogan éljék meg a felkészülés, a várakozás időszakát. A székelyudvarhelyi Fehér Rózsa Esküvőcentrum szakemberei határozott elképzelésekkel, szolgáltatások tárházával várják az ifjú párokat, hogy az általuk megálmodott esküvő örömteli, feledhetetlen pillanat maradhasson.

Az esküvőszervezéshez elhivatottság szükséges és elengedhetetlen a kitartás, tapasztalat, precizitás, rugalmasság és felkészültség. A már tízéves múltra visszatekintő Fehér Rózsa Esküvőcentrum február 4.-én egy helyen kínálja mindezt: a székelyudvarhelyi sportcsarnokba várják az érdeklődő párokat az ötödik alkalommal megrendezett Esküvő Expóra.

Akár kis létszámú, meghitt rendezvényt, vagy kétszáz fős lagzit tervez a pár, a kiállításon megjelenő szakemberek közös célja, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen, a torta ízére évek múltán is emlékezzenek és hónapok múlva is arról beszéljenek a résztvevők: milyen jól mulattak az esküvőn.

Mint ahogyan nincsen két egyforma jegyes pár, nincsen két egyforma esküvő sem, az Esküvő Expóra tehát a szolgáltatások tárházával várják az érdeklődőket a rendezvényszervezés minden szegmensét lefedve: az ételek, az italok, a ruhák és szépségápolás, a zenészek és a vőfély, a járművek, a dekorációk, a virágok, a meglepetések, a különlegesség stb.

„Az esküvőnek nem egy kötelező ünnepnek kellene lennie, hanem egy igazi örömpillanat, mulatság, tele meglepetésekkel. Ehhez viszont nem elég mindössze étellel szolgálni a vendégeknek, hanem kellemes környezetben műsort is kell adni nekik" – vallja Nagy Csaba, a Fehér Rózsa Esküvőcentrum ügyvezetője.

A szakemberek sztárvendégek elhívását is vállalják, igény szerint külföldi, nagyobb neveket is „lehívnak", viszont az árak miatt inkább helyi sztárokat foglalkoztatnak.

„A csárdástól a popon keresztül a klasszikus előadókig, bármilyen műfajban tudunk remek zenészeket illetve táncosokat ajánlani, ám az idei kiállításon olyan „hangulatfokozó" jeleneteket, játékokat mutatunk be – bevonva az ott levő ifjú párokat is – amik úgymond pénztárca-kímélők és bárki, bármikor alkalmazhatja az esküvőjen saját erőforrásból. Mindenképp érdemes lesz jelen lenni" – mondta el Nagy.

A február 4-i kiállítás meghívottai többek között Erdély Hangja, az X-Faktorból is ismert Abodi-Nagy Blanka, a Party Boys, továbbá Kristó Béla is. A rendezvényre betérőknek mindent fel-, meg- és ki lehet próbálni, amit a helyi és a megyehatárokon túli vállalkozók kínálnak.

Lesz itt minden, ami egy jó esküvőhöz kell: bérelhető vagy megvásárolható menyasszonyi ruhák, meghívók, teremdíszítés, fotó- valamint videószolgáltatás, köszönő ajándékok tárháza, beltéri tűzijáték, limuzin-szolgáltatás, italkínálat illetve cukrásztermékek.

„Habár a nyugati esküvődivatnak megfelelő ruhákat is kínálunk, tapasztalatunk, hogy az udvarhelyszéki vendégeink a hagyományosabb darabokat részesítik előnyben. Természetesen minden igénynek megpróbálunk eleget tenni" – hangsúlyozta az ügyvezető.

A február negyedikén, délután tizennégy órától a városi sportcsarnokban kezdődő Esküvő Expóra egész estig várják a fiatal párokat, a rendezvény addig tart, míg érdeklődő, nézelődő van. A rendezvényre ingyenes a belépés, sőt, a résztvevők közt, a Fehér Rózsa Esküvőcentrum felajánlásával értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.

Más meglepetéssel is készül az Esküvőcentrum idén: június 20-án ügyfeleik között egy 500 euró értékű utazást sorsolna ki.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."