Színes » Nagyvilág

Jön a Metallica!

Sajnos nem éppen városunkba koncertezik a világhírű együttes, de azért nincs is olyan messze a helyszín.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FUENmspi

Összegyúrják a SafePacket

Szakértői csoport alakult Brüsszelben, ami az európai...
ketfejukigyo

Ez dupla rémálom

Ha félsz a kígyóktól, ezt inkább ne nézd meg. Nem...
gubancos-mokusok

Egymásba gabalyodtak a mókusok

Összegubancolódott öt kismókus farka az odúban,...

metallica
metallica
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. december 15., 10:19
0 hozzászólás. 


A napokban derült ki, hogy a magyar fővárosba érkezik jövő év nyarán, pontosabban 2010 május 14-én a rock-legendának számító zenekar. A világ egyik legnagyobb hatású metal együttesét a budapesti Puskás Ferenc stadionban láthatjuk majd. Tizenegy év után érkeznek ide, most legújabb lemezük bemutatása kapcsán. Természetesen az új, Death Magnetic című album dalain kívül a klasszikus számokra is bulizhatunk majd.

A nemrégiben megtartott AC/DC koncert kapcsán is tapasztalhattunk két dolgot: nagyon sok udvarhelyi szeretett volna elmenni, viszont nagyon kevésnek sikerült a jegyek gyors kiárusítása miatt. Ennek most valamivel kisebb a veszélye, de számíthatunk rá, hogy pár napon belül elkelnek a belépők, ezért érdemes idejében cselekedni. A jegyek árusítása ma kezdődik, helyi idő szerint 11 órától. Mi leginkább az internet segítségével juthatunk hozzá egy belépőhöz a www.tex.hu oldalon keresztül.
puskas_stadion Amint azt a fenti ábra is mutatja, hat jegykategóriát alakítottak ki, ám a színpad előtti kiemelt állóhelyek csakis a Metallica rajongói klub tagjai számára vannak fenntartva. Ha nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hogy klubtagok legyünk, válogathatunk a fennmaradó öt kategória közül. Ez négyfajta ülőhelyet jelent 19500, 16500, 12900, illetve 9900 forintért, viszont nem hinnénk, hogy érdemes egy ilyen koncertet ülve követni, ezért sokkal inkább ajánljuk egy állóhelyre szóló jegy beszerzését, melynek ára 13500 forint, vagyis megközelítőleg 210 RON.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."