Színes » Nagyvilág

Kényszermunkán Észak-Korea futballedzője

A nép előtt számoltatták el az észak-koreai válogatott tagjait, akiket azzal vádoltak, hogy nem követték Kim Dzsongil utasításait.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FUENmspi

Összegyúrják a SafePacket

Szakértői csoport alakult Brüsszelben, ami az európai...
ketfejukigyo

Ez dupla rémálom

Ha félsz a kígyóktól, ezt inkább ne nézd meg. Nem...
gubancos-mokusok

Egymásba gabalyodtak a mókusok

Összegubancolódott öt kismókus farka az odúban,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 02., 08:03
1 hozzászólás. 

Az észak-koreai válogatott nyeretlenül, három vereséggel zárta a dél-afrikai világbajnokságot. A csapat tagjait a torna után leginkább a Portugália elleni 0-7-ért vették elő, a nép előtt kellett felelniük.

A kultúrpalota emelvényére felsorakoztatott játékosok hat órán át hallgatták az ideológiai alapú kritikákat, Kim Dzsonghun szövetségi kapitányt büntették a legkeményebben: kizárták a pártból, a továbbiakban építkezésen kell dolgoznia.

A vádak közül a legsúlyosabb az volt, hogy a csapat nem tartotta be Kim Dzsongil ajánlásait, aki nagyon bízott a válogatottban. Kiderült, a játékosok családját megfigyelték a portugálok elleni meccstől egészen a futballisták hazatéréséig.

A nyilvános felelősségre vonás három nappal a vb után történt, de csak most, egy jó hónappal később értesült róla a dél-koreai sajtó, és írta meg a Csoszun Ilbo dél-koreai napilap.
Forrás: Index


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2010-08-02 11:11:39
hat igen... a part soha nem teved... :woohoo: :woohoo: :woohoo: nem akarom a sajat szavaimmal jellemezni a kommunista allamokat. De az a kenyszermunka azert tulzas. Ok tudjak... orvendjenek, hogy kijutottak a VB-re

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."