Sport » Foci

Foci-vb: lesz-e brazil-holland csata a nyolcaddöntőben?

A kilencvenötödik percben egyenlített Portugália, így nem esett ki. Ma már egy időben játszanak a csoportokon belül, érdekes este lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

portugalusa
Szinte kiesett Portugália
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 23., 12:41
0 hozzászólás. 

Tegnap este Belgium és Oroszország csapott össze a H-csoport rangadóján, a belgák a 88. percben lőtt góllal nyertek 1-0-ra, ezzel továbbjutottak. A kvartettben ezután Algéria játszott Dél-Koreával egy érdekes meccset, az észak-afrikaiak az első félidőben három-nullra vezettek, végül 4-2-re nyertek.

A G csoportban Portugália az Amerikai Egyesült Államok ellen játszott, és már az első percekben vezetést szerzett, ám az amerikaiak egyenlítettek, és a vezetést is átvették – a portugál csapat a mérkőzés utolsó pillanataiban egyenlített, a végeredmény 2-2 lett.

Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

Ma az A és a B csoport utolsó meccseivel folytatódik a labdarúgó világbajnokság. A ma esti meccsekről is élő közvetítéssel jelentkezik az uh.ro a pubból, 19 órától Hollandia Chilével, illetve Spanyolország Ausztráliával mérkőzik. Itt már eldőlt a két továbbjutó kiléte, de nem mindegy, hogy hányadik helyen megy tovább Hollandia és Chile, mert a nyolcaddöntőben a brazilok csoportjábaól kapják az ellenfeleket.

23 órától Brazília Kamerunnal játszik, Horvátország pedig Mexikóval – itt dől el, hogy lesz-e brazil-holland összecsapás már a nyolcaddöntőkben.

A mérkőzések előtt minden nap tippszelvényeket osztunk ki, a pontos eredményt eltalálókat a G Music Pub sörökkel jutalmazza. Az uh.ro tippversenyén se felejtsék el megtenni tippjeiket, hiszen a világbajnokság után a Sarki Adidas jóvoltából értékes nyereményeket vihetnek haza a legtöbb pontot gyűjtő játékosok, valamint a G Music Pub is egy 50 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazza a nyertest.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."