Színes » Nagyvilág

A Jobbik beárulta Becalit

Titkára próbált szavazni Gigi Becali EP képviselő helyett, de a jobbikos Szegedi Csanád feljelentette. Ezt maga Szegedi Csanád tartotta fontosnak csütörtökön sajtóközleményben tudatni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FUENmspi

Összegyúrják a SafePacket

Szakértői csoport alakult Brüsszelben, ami az európai...
ketfejukigyo

Ez dupla rémálom

Ha félsz a kígyóktól, ezt inkább ne nézd meg. Nem...
gubancos-mokusok

Egymásba gabalyodtak a mókusok

Összegubancolódott öt kismókus farka az odúban,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 04., 14:01
0 hozzászólás. 


A csütörtök délelőtti brüsszeli európai parlamenti plenáris ülésen szavazásokra került sor: fejlesztési együttműködési finanszírozásról, állásfoglalási indítványokról, illetve a tunéziai helyzettel kapcsolatos jelentésről – írja a manna.ro.

A közlemény arra is kitér, hogy George Becali az EP hivatalos statisztikája szerint a 736. helyet foglalja el a plenáris üléseken való részvétele alapján - a 736 képviselő közül, ugyanis az üléseknek pusztán 32,53%-án vett részt. Ma sem jelent meg személyesen az ülésteremben, hanem képviselői szavazókártyájával egyik titkára próbált meg észrevétlenül szavazgatni - áll a közleményben.

A Jobbik alelnöke észlelte a csalási kísérletet, és azonnal ügyrendben kért szót. A levezető elnök mintegy tíz perc késéssel adott szót a politikusnak, aki jegyzőkönyvbe vétette a "munkahelyi politikusbűnözési kísérletet".

Az ülésvezető elnök megígérte, hogy kivizsgálják az esetet. Várjuk a fejleményeket.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."