Színes » Nagyvilág

Becali tagadja, hogy csalt volna

A Bukaresti Steaua futballcsapat tulajdonosa, és nem mellesleg EP-képviselő hatalmas felháborodással utasította el az őt ért vádat, miszerint egyik titkára szavazott volna helyette az Európai Parlament tegnapi plenáris ülésén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FUENmspi

Összegyúrják a SafePacket

Szakértői csoport alakult Brüsszelben, ami az európai...
ketfejukigyo

Ez dupla rémálom

Ha félsz a kígyóktól, ezt inkább ne nézd meg. Nem...
gubancos-mokusok

Egymásba gabalyodtak a mókusok

Összegubancolódott öt kismókus farka az odúban,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 05., 13:37
0 hozzászólás. 


"Ellenőrizzék le, hogy valaki szavazott-e helyettem. Létezik egy oldal, ahol ezt megtehetik. Én Bukarestben vagyok. Ha valaki szavazott, az azt jelenti, hogy a nevem mellett megjelenik ott egy szavazat, azt jelenti, hogy egy tanácsos szavazott. [...] Ha így van, beadom a felmondásom. Ha nem jelenik meg szavazat, akkor azt kell írnod, Szegedi EP-képviselő, hazug vagy!" – nyilatkozta a realitatea.net riporterének Gigi Becali a tőle megszokott indulattal.

Becali azt állítja, nem ismeri Szegedit, neki csak olasz meg spanyol barátai vannak az Európai Parlamentben; állítása szerint őt viszont mindenki ismeri. "Én vagyok Becali" – tartotta fontosnak kétszer is hangsúlyozni - írja a manna.ro.

A Steaua tulajdonosa többször is nyomatékosította, hogy nem szavazhatott helyette senki, hiszen ő Bukarestben tartózkodott a szavazás napján, a szavazókártyája pedig nála van, így "egy fél szavazat sem" létezhet az ő nevében, hisz be sem mehet akárki.

"Mit képzelnek, a román parlamentben vagyunk, hogy szavazni lehessen más helyett?! Ha plenáris ülés alatt megy be egy tanácsos, azonnal letartóztatják a biztonsági őrök" – mondta a politikus.

A csalással vádolt EP-képviselő azt nyilatkozta, kérni fogja az EP elnökét, szólítsa fel a magyarországi Jobbik színeiben politizáló Szegedit, hogy kérjen bocsánatot "úgy, hogy lássák az én országomban is, amint mondja. Dehát milyen becsülete lehet neki, mikor már hazudott?" – tette hozzá Gigi Becali.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."