Bekukkantottunk a pénteken nyíló Lokálba

A Corso Kávéház helyén nyíló kocsma igazi „kultúrközpont" lesz a tulajdonosok szerint. Fröccsel kecsegtetnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Zujge01

Less be a Zújgébe!

Pénteken megnyílt, hétfőn megnéztük, vannak-e ott...
FelsoG01

Bekukkantottunk a Felső Gébe

Megmutatjuk neked is, hogy mit találtunk.
gcafeszomoru

Az életünket hordták ki az ajtón

A G. Café „otthontalanul" maradt törzsvendégei...

lokal01
Lokál, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 18., 13:48
0 hozzászólás. 

Pénteken nyílik a Lokál a volt Corso Kávéház helyén, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt. Liszkovics József tulajdonostól megtudtuk, a nagyon jó fröccsökért érdemes majd a többi lokál helyett a Lokált választani. Ami a söröket illeti, Bergenbier termékeket lehet majd kapni, nem csak egy, hanem két pultnál is, hiszen a belső részben is építettek egyet.

lokal03

Mátyás Attilával és Bodrogi Zsolttal közösen álmodták meg a helyet, ami elképzelésük szerint a 15 és 35 év közötti korosztály igényeit szolgálja majd ki. Amikor benéztünk még rengeteg volt a tennivaló, de gőzerővel dolgoznak, hogy péntekre rendben legyen a helyiség.

lokal06

Aki hozzászokott a Corso vetítéseihez, a csocsó- és darts-partykhoz az megnyugodhat, hiszen a Lokál sem hanyagolja majd őket, sőt nyáron a meccseket a hely kiülőjével szemközti falra szeretnék kivetíteni.

lokal04

Egyelőre picit az Alcatrazra hasonlít a belső terem, de a vasrácsozatra majd polcok, és rájuk különböző dekorációk kerülnek.

lokal05

A belső rész egy kis bővítést is kapott, ahova egy magasított DJ-pult lett beépítve. Ezt a pénteki ingyenes nyitóbulin Thomas és Sümecz, azaz a Technocrats járatja be.

lokal02

Ottjártunkkor még egy kicsit romos a hely, de az első terem romkocsmára hajazó része így is marad. Mátyás Attila elmondta, szeretnének könyvbemutatókat és előadásokat is szervezni, „igazi kultúrközpont lesz" – fogalmazott.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."