Kultúra » Multimédia

Nyámm, csemege lesz a moziban

Remélhetőleg jót csámcsogunk majd a vasárnapi Budapest Noir vetítésén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

BudapestNoir
Budapest Noir, fotó: psfilmfest.org
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. július 20., 09:53
0 hozzászólás. 

Vasárnap este a régi Stúdió moziban nézheted meg, ahogy Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a '30-as évek Budapestjén.

Kondor Vilmos nagysikerű detektívregényének filmfeldolgozásában a szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Azért nagyon reméljük, 1 óra és 35 perc alatt kiderül, ekkora a hossza ugyanis Gárdos Éva rendező Budapest Noir című filmjének, amelyet 2017 novemberében mutattak be Magyarországon, és most Székelyudvarhelyen is debütál. A film szereplői között olyan neveket találunk, mint Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Dobó Kata, Kulka János, Mucsi Zoltán, vagy éppen az az Anger Zsolt, aki nemrégiben a székelyudarhelyi Tomcsa Sándor Színház társulatának rendezett, és akivel interjút is olvashattatok portálunkon.

A filmet július 22-én, vasárnap két alkalommal is levetítik a székelyudvarhelyi moziban, 18 és 20 órától is meg lehet nézni. Jegyek elővételben a Kossuth utca 3. szám alatt található Mr. Music zeneboltban kaphatóak 9 és 18 óra között, valamint vetítés előtt a helyszínen, 10 lejért lehet váltani egyet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."