Országos » Gazdaság

A székely Bukarestben is népszerű

Ismét nagy érdeklődésnek örvend Székelyföld standja a március 25-én, a bukaresti Romexpón megnyílt nemzetközi turisztikai vásáron.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
penzpenzpenz

Kifizeti neked az állam a kamatot

Nem csak fiataloknak lesz elérhető az új kedvezményes...
buszallomas

Ha csütörtökön buszozol az országban, erre figyelj!

Tüntetéssel fenyegetőznek a fuvarozók, ha nem kapják...
ANAF

Adókedvezménnyel kecsegtet az ANAF

Karácsonyra és Húsvétra is marad pénzük azoknak,...

Romexpo1
Romexpo1
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 25., 16:30
0 hozzászólás. 


Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke Gazda Zoltánnal, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület képviselőjével együtt végigkísérte Elena Udrea turisztikai és vidékfejlesztési minisztert, bemutatva mind a 18 székelyföldi kiállítót.

Romexpo4

„Értékesek számunkra a külföldi turisták, de igazából a román turisták a leghálásabbak, ezért is tartjuk fontosnak bukaresti jelenlétünket ezen a rangos vásáron. Bízom benne, hogy a különféle kedvezményes üdülési ajánlataink mellett – jelenleg kiemelten a húsvéti ajánlatainkra fektettünk hangsúlyt – a konferencia és üzleti turizmus terén nyújtott kínálataink is felkeltik a nagyközönség figyelmét” – nyilatkozta a vásár helyszínén Borboly.
Gazda Zoltán szerint az a kedves vendég, aki jól fizet, márpedig a Bukarestből érkezőkről ez a hír járja, tehát onnan kell a látogatókat a térségbe vonzani, és ezeket profi vendéglátóhoz méltóan tárt karokkal fogadni.

Romexpo1

A három székelyföldi megye számos újdonsággal készült a tavaszi vásárra. A vásár főépületének kupolájában, 100 négyzetméteres felületen felállított stand egyedi, különleges és az őszi vásárhoz képest megújult dizájnnal jelentkezik: a székely kapun kívül felállítottak egy jurtát is, ahol turisztikai ajánlatokkal várják az odalátogatókat, értéktérképen mutatják be a látványosságokat, potenciális turisztikai célpontokat. A húsvéti ünnepekre hangolódva székely mesterek a tojásfestés és -patkolás rejtelmeibe avatják be az érdeklődőket.

Romexpo3



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."