Országos » Gazdaság

Megvannak a BGA pályázati eredmények

Hétfőn reggel kiküldték a pályázati értesítőket, így újabb lendületet kapnak az erdélyi kultúráért és oktatásért tevékenykedők.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
penzpenzpenz

Kifizeti neked az állam a kamatot

Nem csak fiataloknak lesz elérhető az új kedvezményes...
buszallomas

Ha csütörtökön buszozol az országban, erre figyelj!

Tüntetéssel fenyegetőznek a fuvarozók, ha nem kapják...
ANAF

Adókedvezménnyel kecsegtet az ANAF

Karácsonyra és Húsvétra is marad pénzük azoknak,...

A támogatottság jelképe
A támogatottság jelképe
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. május 29., 14:15
0 hozzászólás. 

Innentől kezdve visszaszámlálás van azoknak, akik pályázatát a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. igényesnek, minőséginek és konkrét szellemi eredményt felmutatónak ítélte. A központi pályázaton az anyaországiak is részt vehettek, de a regionális pályázatra kizárólag a Magyarország határain kívül élő magyar szervezetek pályázhattak négy kategóriában:

oktatási és kulturális programok szervezésére, kiadványokra, infrastrukturális fejlesztésekre és szociális szervezetek működtetési költségére.

A pályázható maximális összeg a regionálison 600 ezer forint volt, míg a központin ez az összeg elérhette akár a 3 millió forintot is. Az előző évek tapasztalata mégis azt mutatja, hogy magyar állam inkább támogat sok pályázatot az igényeltnél kevesebb összeggel, mint kevesebb pályázatot maximális kerettel.

Éppen ezért az eredmények közzététele után, vagyis mától kezdve a nyerteseknek tíz napjuk van arra, hogy az odaítélt összegből újragondolják az eredeti elképzelésüket és leadják azt elektronikus úton.

A pályázatok megvalósítására idén hét hónap áll rendelkezésre, de ez még nem jelenti azt, hogy már lehet is gazdálkodni a megnyert pénzösszegből, arra csak az újragondolt pályázati tervek hivatalos egyeztetése után kerülhet sor.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."