Gazdaság » Pénz

Őszi Vásár kezdődik csütörtökön

Huszadjára szerveznek Őszi Vásárt Székelyudvarhelyen, melyen a harmadik Székely Termékek Fesztiválja is helyet kap.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Joseph Seroussi fotó: Forbes

Lánya örökli Seroussi vagyonát

A szudáni származású üzletember június végén hunyt...
A könyvelők sem értenek mindenben egyet | A szerző fotói

Hány ember kell egy villanykörte kicseréléséhez Romániában?

És hány papír! A 2018-ra ereszkedett adóhomályból...
erdelypitch2

Pénzdíjas esettanulmány versenyt hirdet az OTP Bank

Négy mesterség szakembereit várja csapatokban az OTP egy...

Őszi Vásár
XX. Őszi Vásár
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 03., 10:39
0 hozzászólás. 

Az 1993-as induláshoz képest, amikor az első Őszi Vásáron még csak magyarországi cégek szerepeltek a kiállítók között, az évek során vadásztrófeák és vadászati kellékek kiállítása, borkóstoló és borfesztivál, székely termékek fesztiválja, gasztronómiai események, versenyek, gazdasági konferenciák, erdélyi és magyarországi előadók, zenekarok koncertjei színesítették a programot – elevenítette fel Orosz-Pál Levente, a rendezvénysorozat főszervezője a Prima Press Kft. vezetője.

A jubileumi Őszi Vásáron 75 kiállító vesz részt – közülük 20 magyarországi – a gazdasági élet legkülönfélébb területeiről.

A főszervező azt is elmondta, hogy Hargita Megye Tanácsa a III. Székely Termékek Vására társszervezőjeként is aktív részese a rendezvénysorozatnak.

Az október 5–7. között a Városi Sportcsarnok melletti minifocipályán megszervezett III. Székely Termékek Fesztiválján nemcsak udvarhelyszéki termelők lesznek jelen, összesen harminc székelyföldi termelő portékáiból vásárolhatnak majd az Őszi Vásár látogatói – jegyezte meg Birtalan József, Hargita Megye Tanácsának alelnöke

A jubileumi rendezvény járulékos programjai között szerepel: október 4-én Gazdasági együttműködési lehetőségek Székelyföld fejlődésének tükrében címmel üzleti konferenciát tartanak, október 5-én nyílik a IX. Borfesztivál, az október 6-i nap programjában szerepel a Fehérasztal Lovagrend bemutatkozása és díjkiosztása, illetve a Székely Darabont díszőrségváltás, végül a vásár zárónapján, október 7-én mesemondó versenyt is szerveznek.

Péntektől vasárnapig számos szabadtéri előadáson és koncerten vehetnek részt az érdeklődők. A XX. Őszi Vásáron, a főszervező elmondása szerint, meg szeretnék dönteni a részvételi rekordot, húszezer vásárlátogatóra számítva.

A rendezvénysorozat fővédnöke ezúttal dr. Matolcsy György, Magyarország Nemzetgazdasági minisztere.

A XX. Őszi Vásár teljes programja ide kattintva tölthető le.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."