Itthon » Gazdaság

Ismét itt az Őszi Vásár

Csütörtökön nyitják meg, és vasárnap estig tart. Borfesztivál, koncertek és konferencia is várja az érdeklődőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

oszivasar1
Idén is a sportcsarnok lesz a fő helyszín
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. szeptember 30., 09:14
0 hozzászólás. 

A 22. alkalommal megszervezett Őszi vásár október 2-án, csütörtökön délben kezdődik a Sportcsarnokban és környékén. A Nemzetközi Kiállítás és Vásár alkalmával idén is több mint száz cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait.

Fogyasztási cikkeket, bútorokat, autós kellékeket, ruhaneműket, kazánokat, esküvői dekorációkat, szerszámgépeket, szauna berendezéseket, ékszereket illetve édességeket állítanak ki - a négynapos rendezvénysorozat bőséges kínálattal csalogatja a látogatókat.

Lesz borkóstolóval egybekötött Borfesztivál, illetve 5. alkalommal tartják a Székely Termékek Fesztiválját. A minifocipályán felállított színpadon néptáncegyüttesek lépnek fel, illetve olyan előadók koncerteznek majd, mint Kocsis Tibor, a Shadows, a Selfish Murphy, illetve a DNS együttesek.

A 22. Őszi Vásár rendezvénysorozat részeként, az október 2-i nyitónapon 15 órától gazdasági konferenciát és üzletember találkozót tartanak a városháza Szent István-termében. Az esemény hagyományosnak számít, hiszen évek óta hazai és magyarországi gazdasági szakemberek ülnek össze tanácskozni a legkülönfélébb témákban.

Idén a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal támogatásával sikerült megszervezni a gazdasági eseményt, melyen számos rangos magyarországi és romániai előadó osztja meg ismereteit a jelenlévőkkel.

Az esemény megnyitóján László János, a rendezvénysorozat házigazdája köszönti majd a résztvevőket, ugyanakkor meghívott vendégként felszólal Semjén Zsolt, Magyarország miniszterelnök-helyettese, az Őszi Vásár rendezvénysorozat fővédnöke, valamint Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Bunta Levente, Székelyudvarhely polgármestere.

A konferencián többek között Szávics Petra (az Európai Uniós Alapok Minisztériumának államtitkára) tart előadást, Skapinyecz Péter, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Romániáért felelős főtanácsosa, illetve Szén Zoltán, az OTP Bank Románia Régió-igazgatója.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."