Itthon » Gazdaság

Hamarosan indul a Beszerzési ABC

Már csak pár nap van hátra a kétnapos képzés kezdetéig, a jelentkezés azonban holnap már zárul.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

mutf
mutf
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 17., 10:02
0 hozzászólás. 


A budapesti MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja, a székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolája és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság Beszerzési ABC címmel szervez konferenciát 2010. május 20-21-én, melynek helyszíne a székelyudvarhelyi MÜTF.

A tervezett szakmai képzés célja, hogy beszerzési területre újonnan került szakemberek, illetve más funkcionális területről érkező munkatársak számára átfogó, rendszerezett tudást adjon a beszerzési terület szerepéről, legfontosabb feladatairól és kihívásairól. A képzés kiváló lehetőséget biztosít azoknak a szakembereknek is, akik a beszerzéssel együttműködő területeken dolgoznak, vagy esetleg beszállítóként kerülnek kapcsolatba beszerzőkkel.

Az előadások ötvözik az elméleti és gyakorlati tudást, amelyek a nemzetközi trendekkel kiegészülve széles áttekintést nyújtanak a résztvevőknek a fontos és korszerű beszerzési ismeretekről és technikákról.

Előadók: Gábor Zsolt, a Pannon beszerzési és logisztikai igazgatója; Horváth Ferenc, a Magyar Televízió beszerzési vezetője; Bocsárdi László Attila, a Siemens Zrt. stratégiai beszerzési vezetője (SCM igazgató); Szabó Ákos, az Electool Hungary Kft. ügyvezető igazgatója; Kemendy Nándor, a Beszerzési Vezetők Klubja elnöke; Vörösmarty Gyöngyi, a Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszékének egyetemi adjunktusa és Pécs László, a MÁV Beszerzési és Alkatrész-értékesítési igazgatója

A modulok anyaga közvetíti azokat az alapvető ismereteket, amelyek többek között segítenek abban, hogy a résztvevő ismerje és átlássa a beszerzési folyamatokat; betekintést nyerjen a belső folyamatok értékelésének lehetséges szempontjaiba; áttekintéssel rendelkezzen a szállítói kapcsolatok elemzéséhez, menedzsmentjéhez szükséges módszertanokról és szempontrendszerekről; képessé váljon a tárgyalástechnikai modul révén a munkájuk során kulcsfontosságú szerepet betöltő tárgyalási szituációk hatékonyabb kezelésére, eredményességére; átlássa a beszerzési kontrolling modul segítségével a beszerzés és a kontrolling együttműködésének fontosságát, a riporting és elemzések készítésének tartalmát és szükségességét; bevezetést nyerjen a jövő beszerzési megoldásaiba is az e-beszerzés modulon keresztül; képessé váljon a beszerzés etikai kérdéseit és jogi alapjait értelmezni.

Mindemellett a beszerzési folyamatok áttekintésével és összefüggéseinek megismerésével a képzésben részt vevő rendszerszemléletre tesz szert, a különböző munkaterületek és folyamatok megismerése kapcsán, az elsajátított eszköztár révén kommunikációs és együttműködési készsége fejlődik; növelni tudja munkája elismertségét, az érdekérvényesítésben hatékonyabb lesz.

A képzés időtartama 18 óra, nyelve magyar (az angol nyelv ismerete könnyíti a szakzsargon értelmezését). A képzési díj 100%-ban karitatív célú helyi felhasználásra kerül.

További információk és a regisztrációs lap elérhetőek a főiskola honlapján.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."