Itthon » Gazdaság

UIET előadás – Borbély Károly Székelyudvarhelyen

Pénteken, 2011. március 11-én, 9 óra 30 perckor találkozóra kerül sor, ahol Borbély Károly, a Gazdasági Minisztérium államtitkára tart előadást a fiatal vállalkozókat érintő programokról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 09., 15:49
0 hozzászólás. 


Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) működését a térség ifjúságának az összetartása, társadalmi szerepének a meghatározása és betöltése határozza meg. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a frissen diplomázott fiatalok megkapjanak minden esélyt ahhoz, hogy itt a szülőföldünkön, elindulhassanak az önállósulás útján. Ehhez munkahelyek teremtése szükséges. Az elmúlt évek gazdasági recessziója után, íme megjelennek azok az intézkedések, amelyek az ifjúság vállalkozókedvének növelését célozzák meg.

Az ifjúság számára legfontosabb ezek közül a 6/02.02.2011 számú Kormányrendelet, amely olyan fiatal vállalkozók támogatását célozza meg, akik tanulmányaik elvégzése után vállalkozásba kezdenének, de nincs hozzá elég tőkéjük.

A találkozó keretében az Idea Impakt egyesület munkatársai nyújtanak tanácsadást a pályázatok megírásához. A találkozó helye a Junior étterem konferenciaterme (II. emelet). Az UIET elnöksége szeretettel vár minden érdeklődőt!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."