Itthon » Művelődés

A Művelődési Ház február eleji ajánlata

Színházi előadást, mesemondó verseny finálét, világjáró beszámolót és állandó programokat kínálnak a Művelődési Házban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

muvhazjo1
muvhazjo1
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 05., 13:40
0 hozzászólás. 


Február 7-én - ahogy erről már beszámoltunk - a Táncdalfesztivál 2010-es kiadására látogathat el a nagyérdemű, melyet a Páratlan Produkciós Iroda jóvoltából a Miskolci és Pécsi Nemzeti Színház művészei visznek színpadra. Vasárnap 19 órától a 60-as, 70-es, 80-as évek magyar zenéi csendülnek fel a nagyteremben. Kedden és szerdán pedig a helyi színészek Megyeri Zoltán vezényletével adják elő a Senki sem tökéletes, avagy van aki hidegen szereti című zenés vígjátékot. Az előadásra 19 órától kerül sor mindkét nap.

muvhazjo1

Szintén szerdán a mesemondók veszik birtokukba a Művelődési Ház kiállítótermét, ők 17 órától szórakoztatják a nagyérdeműt. A február 10-i döntőt a 15-i Benedek Elek Mesemondó Verseny gálája követi, utóbbira 18 órától várják az érdeklődőket, melyen Berecz András mesemondó is tiszteletét teszi.

Az Országjárók-Világjárók előadássorozat újabb felvonására csütörtökön kerül sor, melyet a Vulticulus Földrajzi Társaság szervez.

Az állandó programok közül a hétfői bútorfestés, a szerdai nemezelés (amit a Kuckó Egyesület szervez) és a csütörtöki valamint a pénteki tűzzománcolás, (amelyet az Udvarhely Kúturájáért Egyesület biztosít) naponta 17 órától veszi kezdetét. Továbbá keddenként 16 órától szövést, varrást, batikolást, polófestést és vizuális nevelést oktatnak a Székely József teremben. Utóbbiról, a keddi foglalkozásokról a Művelődési Ház titkárságán, vagy Jakab Ágnes szakkörvezetőnél (0741-486472) lehet érdeklődni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."