Itthon » Művelődés

Áprilisi program: sírjunk vagy nevessünk

A Tomcsa Sándor Színház áprilisi repertoárja egyaránt kedvez dráma, vígjáték és musical kedvelőknek, de a gyerekműsorokról sem feledkeztek meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

szinhaz
szinhaz
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 24., 10:39
0 hozzászólás. 


Március 31-én és április elsején 19 órától vígjátékkal várják a bolondozó, tréfálkozó hangulatú nézőket. Ez alkalommal egy olyan klasszikust állítanak színpadra, mint William Shakespeare: Ahogy tetszik című vígjátéka. Az Anca Bradu rendezésével készült komédia – az expresszionista színháznak megfelelően – látványban és mozgásban gazdag, szövegben újszerű.

Ezt követően Matei Vişniec: És a csellóval mi legyen? című abszurd drámáját szabadelőadásként játssza a helyi társulat április 2-án, este 19 órától.

szinhaz

Hónap közepén a gyerekeké a terep, hiszen április 12. és 23. között közel húsz alkalommal is előadják a Szilágyi Regina rendezésében készült Skatulyácska című mesejátékot. Tordon Ákos és Szilágyi Regina szerzeményét a Tomcsa Sándor Színház és a Csíki Játékszín gyerekbérleteseinek mutatják be.

Április végén a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata látogat Székelyudvarhelyre. Két egymást követő nap, 22-én és 23-án Müller Péter és Seress Rezső nagy sikerű Szomorú vasárnap kamaramusicaljét viszik színpadra. A darabot Kincses Elemér rendezte.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."