Sport » Foci

Focimeccsek, focimeccsek mindenhol!

Focidömping lesz a napokban, az FK döntőért játszik, nagypályán megyei rangadót rendeznek, a Vasas mindkét csapata pályára lép.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

SavinFKSzFC
Savin immár az FK-t erősíti, fotó: Veres Nándor/az FK Csíkszereda Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. május 03., 11:52
0 hozzászólás. 

Mindhárom székelyudvarhelyi labdarúgó egyesületünk, az FK, az SzFC és a Vasas is pályára lép a napokban, pörgős programja lesz a focirajongóknak.

A székelyudvarhelyi futsal csapat

az idei bajnoki szezon döntőjébe való kerülésért játszik majd a Városi Sportcsarnokban a Galaci United ellen május 8-án, kedden. Azzal, hogy a galaciak kikaptak a Dunărea Călărași otthonában, az FK átveheti a vezetést csoportjában, amennyiben csütörtökön, május 3-án sikerül nyerniük a dunapartiak ellen.

Ebben az esetben a keddi mérkőzésen egy döntetlen is elég lenne az udvarhelyieknek a fináléba kerüléshez. Az biztos, nagy csatát fog hozni az elődöntőnek beillő, galaciak elleni ütközet, amelyet 19 óra 30 perctől nézhetsz majd meg a csarnokban.

Az SzFC

ugyan az utolsó, Románvásáron megnyert mérkőzésével matematikailag is bebiztosította helyét a következő 3. ligás idényre, presztízsmeccsre készülnek a narancssárgák, hiszen az FK Csíkszereda érkezik a Sétatéri Stadionba május 4-én, pénteken.

Az udvarhelyiek, akárcsak az előző években nagyszerű tavaszi szezont produkálnak, az utóbbi tíz fordulóban húsz pontot szereztek, ha az idény tavasszal kezdődött volna, másodikok lennének a pontvadászatban. A székelyudvarhelyi és a Savin Cătălint is foglalkoztató csíkszeredai együttes 18 órától néz farkasszemet, a jegyek a helyszínen válthatóak, 5 lejbe, nyugdíjasoknak 3 lejbe kerülnek. A Székelyudvarhelyi FC korosztályos játékosaival érkező kísérő ingyen bemehet a stadionba.

A Vasas Femina lányai

a futsalosokhoz hasonlóan vasárnap, május 6-án lépnek pályára, igaz, nem hazai környezetben, a sereghajtó Real Craiova vendégei lesznek. A nagyszerű formában játszó udvarhelyiek történelmet írva a kupában, büntetőkkel búcsúztatták az eddig mindig döntős kolozsvári Olimpia csapatát, majd a bajnokságban a bukaresti Fair Play csapatát sikerült felülmúlniuk. Joggal reménykedünk benne, hogy folytatódik a jó széria és tovább tapadunk a bajnokság második helyén álló Temesvárra.

Aki itthon is nézne női labdarúgást, megteheti, ugyanis a Mitri Ritával brillírozó kettes számú csapat a Marosvásárhelyi Ladies együttesét fogadja május 9-én, szerdán 18 órától a műgyepes pályán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."